După cazul Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, o nouă tragedie a avut loc. Momentul a fost privit cu groază de familie și de oamenii de pe plajă

Sfârșit tragic pentru o femeie de 58 de ani care se afla în vacanță alături de familia ei. Aceasta a fost atacată de un rchin, iar în cele din urmă a decedat.

09 sept. 2022, 12:34
După cazul Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, o nouă tragedie a avut loc. Momentul a fost privit cu groază de familie și de oamenii de pe plajă

Ucisă de rechin în vacanță

O femeie în vârstă de 58 de ani a fost omorâtă de un rechin în timp ce făcea scufundări în Bahamas. Turista era din statul american Pennsylvania și se afla în excursie cu o companie locală, alături de familie. Aceștia se aflau într-o zonă populară pentru cei care fac scufundări.

Vacanța s-a sfârșit tragic pentru femeie, care a fost atacată de un rechin în timp ce era în apă. Familia a reușit să o scoată, dar rănile pe care le-a suferit au fost atât de grave încât nimeni nu a mai putut face nimic.

Citește și: FOTO: Incredibil ce s-a descoperit în locul în care turista din România a fost sfâșiată de rechin. Internauții, consternați

Ultimul atac de acest gen din Bahamas a avut loc în 2019, când o tânără de 21 de ani din California a fost ucisă la mai puțin de un kilometru de zona în care a fost atacată femeia de 58 de ani.

„Din păcate, călătoarea a decedat. Royal Caribbean International e alături și gata să ajute familia persoanei decedate”, au declarat purtătorii de cuvânt ai companiei alături de care femeia a plecat în vacanță.

După acest eveniment, plaja unde s-a întâmplat tragedia a fost închisă și au fost interzise orice fel de activități în apă.

În Bahamas au fost înregistrate în total 32 de atacuri ale rechinilor asupra oamenilor din 1749 până în prezent.

Citește și: Cum a murit, de fapt, Roxana Donisan. În raportul oficial al decesului nu se precizează dacă e vorba de un rechin!

Cazul tragic al Roxanei Donisan, românca de 40 de ani ucisă de rechin în timpul vacanței în Egipt

Roxana Donisan a avut un final cumplit. Românca era angajată la Direcția de Finanțe Suceava și își cumpărase un sejur mai lung în Egipt, destinație pe care o îndrăgea. Ea se afla singură în vacanță, fiind dată dispărută la aproximativ două zile după incident. Suceveanca, în vârstă de 40 de ani, înota în momentul în care a fost atacată. Cadavrul ei a fost găsit la doar 600 de metri de o altă femeie căzută victimă unui rechin. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, în golful adăpostit Sahl Hasheesh, un oraș de coastă aflat la aproximativ 20 de kilometri sud de Hurghada.