După ce a anunţat că va deveni tată, Bendeac aruncă bomba despre copil. Prima reacţie a Roxanei Vancea VIDEO

Acum o săptămână, Mihai Bendeac a luat pe toată lumea prin surprindere, dezvăluind în culisele iUmor că va deveni tată. Bineînțeles că anunțul artistului a declanșat o adevărată isterie în mass-media și în lumea mondenă.

04 mart. 2019, 11:50
După ce a anunţat că va deveni tată, Bendeac aruncă bomba despre copil. Prima reacţie a Roxanei Vancea VIDEO

„Am făcut un copil. Am aflat acum două săptămâni”, a dezvăluit juratul, spre uimirea colegilor de emisiune, scrie cancan.ro. „Eu nu cred că e copilul tău”, a spus Delia după anunțul făcut de Bendeac.

Acum, însă, Mihai Bendeac aruncă „bomba”. Totul a fost o glumă. Bineînțeles, chiar și colegii săi au căzut în plasă.

„M-am trezit cu gândul că voi veni aici și voi întâlni o mulțime de proști. Nu mă refer la concurenți. Mă refer la colegii mei, chiar și la voi… Adică oameni atât de proști încât să creadă că o să am un copil”. (n.r. – râde!)

Citeşte şi Bomba zilei în showbiz! „Mihai Bendeac va fi TĂTIC!” Pe cine a lăsat GRAVIDĂ

Apoi, adresându-se Deliei, Mihai Bendeac izbucnește: „Hai c-ai luat-o și tu ca fraiera!”

Întrebat de unde i-a venit ideea cu copilul, Mihai Bendeac a declarat că zilnic îi trec „atât de multe tâmpenii prin cap”.

Fosta iubită nu l-a crezut pe Bendeac

„Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic”, a spus Delia la momentul respectiv.

Roxana Vancea, fosta iubită a lui Bendeac, nu crede că acesta va fi tată. Vedeta spune că Bendeac își bate joc de colegii lui.

„Nu vreau să comentez. Cred că își bate joc de voi. Nu am nicio părere despre această situație”, a spus Vancea.