După cinci ani de închisoare, Victor Atanasie Stănculescu şi-a încercat norocul la CAZINO VIDEO

Victor Atanasie Stănculescu a fost surprins de jurnaliştii într-un cazino dintr-un mall bucureştean. Fostul general a cheltuit 4.000 de lei şi a câştigat doar câteva sute de lei.

07 iul. 2014, 08:21
După cinci ani de închisoare, Victor Atanasie Stănculescu şi-a încercat norocul la CAZINO VIDEO

Ieşit de o lună din închisoare, unde a stat 5 ani şi jumătate, fostul general Victor Atanasie Stănculescu profită din plin de viaţă. Paparazzi cancan l-au suprins într-un mall din capitală, împreună cu iubita sa mai tânără cu 30 de ani şi cu sora acesteia. Şi-au petrecut noaptea la cazino, unde Stănculescu a lăsat 4000 de lei, adică două pensii, potrivit Cancan.

Citeşte şi Victor Atanasie Stănculescu, primul interviu după eliberare: Sunt obosit, sunt terminat, la 86 de ani

Cinci ore a petrecut fostul general Stănculescu în faţa ruletei, în timp ce însoţitoarele lui au preferat păcănelele. Norocul nu a fost însă de partea lui Stănculescu. El a cheltuit mii de lei în speranţa că până la urmă, va câştiga. Astrele nu i-au fost favorabile, aşa că fostul general s-a întors la însoţitoarele lui şi împreună au plecat spre casă.

Citeşte şi Au vrut să meargă la cazino şi au ajuns la spital: Vezi ce au păţit nişte pensionari texani VIDEO

Stănculescu are o relaţie specială cu jocurile de noroc încă din tinereţe. Într-un interviu recent, fostul general a povestit că a pierdut 800 de dolari la lansarea primului cazino din Bucureşti, dar şi că a câştigat 4000 de dolari la un cazino din Nigeria. În Romania, el a mai fost surprins într-un cazino în urmă cu 5 ani. Tocmai fusese eliberat temporar din închisoare pe motive medicale, dar a fost filmat la păcănele.