După Dana Nălbaru și alte vedete și-au schimbat religia. Mihaela Rădulescu a trecut la iudaism și a primit numele Judith

Dana Nălbaru a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a pocăit. Vedeta spune că se simte foarte bine și împăcată în noua religie. Nu doar ea și-a schimbat religia, însă, ci mult mai multe vedete din România.

20 mai 2023, 20:12
După Dana Nălbaru și alte vedete și-au schimbat religia. Mihaela Rădulescu a trecut la iudaism și a primit numele Judith

Religia a devenit un subiect delicat în România, în ultima perioadă. Mulți se feresc să vorbească despre acest lucru. Dana Nălbaru, spre exemplu, a recunoscut de curând că s-a pocăit, mulți fiind surprinși de decizia luată.

Nu doar ea, însă, a făcut această alegere, ci mult mai multe vedete au luat calea altor religii. Mihaela Rădulescu este una dintre ele. Aceasta s-a trecut la iudaism și a primit numele de Judith, odată cu căsătoria cu Elan Schwartzenberg.

O altă vedetă care și-a schimbat religia este Monica Gabor. Era catolică și a trecut la ortodoxie, după căsătoria cu Irinel Columbeanu. De asemenea, și Brigitte Sfăt a trecut la penticostali din religia catolică.

Iată câteva dintre celebritățile care și-au schimbat religia:

Antonia – mormoni

Brigitte Sfăt – penticostali

Zoli (trupa “Sarmale Reci”) – antroposofi

Mihaela Rădulescu – iudaism

Ovidiu Sabău – martor al lui Iehova

Mihai Bendeac – scientologie

Dragoş Bucur, după ce Dana Nălbaru a anunţat că s-a pocăit: „Mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”

Dragoş Bucur vorbește despre credință, într-un interviu apărut la scurt timp după ce soția sa a anunțat că s-a pocăit.

Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani. Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoș Bucur pentru Viva.