După doi ani de relaţie, iubitul lui BETTY SALAM a anunţat: „Ne vom…”

Betty Salam şi iubitul ei, Cătălin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani de zile. Chiar astăzi, cei doi sărbătoresc aniversarea relaţiei lor şi cu această ocazie, fiica lui Florin Salam a primit un prim cadou de la cel care îi stă alături.

06 ian. 2017, 08:22

Cătălin a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care el şi Betty se ţin strâns de mâini, alături de un mesaj foarte frumos, scrie cancan.ro.

Citeste si Florin Salam va deveni bunic? Ce spune Betty, fiica manelistului, despre sarcină FOTO

„Aşa a început totul, acum 2 ani de zile am cunoscut cea mai frumoasă şi scumpă fiinţă care mi-a stat alături şi la bine şi la greu!! Avem clipe frumoase împreună în aceşti 2 ani parcă ne cunoaştem de 20. Ne iubim şi ne vom iubi mai mult pe zi ce trece şi aşa vreau să fim până la adânci bătrâneţi. Te Iubesc enorm suflet frumoS!LaMultiAniNoua”, a scris iubitul cântăreţei la descrierea fotografiei.

De ceva timp datorită burticii şi a formelor rotunjoare afişate de fiica manelistului au apărut speculaţii că aceasta ar fi gravidă. Betty Stoian a ţinut să risipească zvonurile, chiar dacă gesturile sale ar fi putut să spună altceva, deoarece atunci când a vorbit despre sarcină, Betty Salam ţi-a ţinut mâna pe burtică.

Citeste si O vedetă de la noi e GRAVIDĂ, dar nu ştie cine e TATĂL. Câţi bărbaţi A AVUT

Ea a negat categoric că ar fi însărcinată şi exclude şi ideea de a se mărita, cel puţin deocamdată „Eu? Doamne fereste! Nunta la 16 ani? Nu cred. Imi place ceea ce fac si ma voi ţine toata viaţa de muzică” spunea Betty.