După Gangnam Style, PSY lansează un NOU HIT. Ascultă melodia AICI, înainte de LANSAREA OFICIALĂ

Adevărata bombă de astăzi vine din Coreea de Sud, ci nu din Coreea de Nord, cum era de aşteptat. Astfel, cunoscutul interpret asiatic Psy, faimos după succesul piesei Gangnam Style, singura melodie care a atins numărul de un miliard de vizualizări pe Youtube, a lansat o nouă piesă, numită "Gentleman", în cursul zilei de joi.

12 apr. 2013, 08:08
După Gangnam Style, PSY lansează un NOU HIT. Ascultă melodia AICI, înainte de LANSAREA OFICIALĂ

Cu toate că faimosul rapper sud-coreean va interpreta noul hit, „Gentleman”, pentru prima oara în cursul zilei de sâmbătă, pe Stadionul Cupei Mondiale din Seul la ora 5.30 a.m., eveniment transmis în direct pe Youtube, melodia a apărut deja pe site-ul respectiv de aproape o zi, fiind vizionată de zeci de mii de oameni. Mai mult, fanii par să aibă o părere pozitivă, iar melodia are toate ingredientele pentru un nou hit.

Citește și Dezvăluirea lui Psy de Anul Nou: Fanii Gangnam Style se vor întrista

Citește și Autorul celebrului Gangnam Style lansează un nou cântec. Află despre ce este vorba

După terminarea concertului în direct, el va fi vizibil timp de 24 de ore pe site-ul Youtube. Nimeni nu ştie dacă noua melodia va putea să depăşească sau măcar să egaleze hitul „Gangnam Style” care a ajuns la un miliard și jumătate de vizualizări. Controversatul artist le-a promis fanilor o mare surpriză. vorbind despre noul dans inventat odată cu lansarea ultimei sale melodii. El a ţinut să precizeze că este un dans pe care îl ştiu doar coreeni.

Citește și Gangnam Style a depăşit UN MILIARD de vizualizări pe YouTube VIDEO

„Nu vă pot spune nimic despre dans, dar toţi coreeni ştiu dansul acesta, însă cei din alte ţări nu l-au văzut”, a declarat Psy în timpul unui recent interviu radio.