După nuntă, vine divorţul! Cine nu dă nici o şansă căsniciei Andei Adam

Astrologii îi prevestesc divorţul Andei Adam chiar anul acesta. Cu Saturn şi Mercur retrograde, Anda nu are astrele de partea ei.

09 iun. 2015, 19:38
După nuntă, vine divorţul! Cine nu dă nici o şansă căsniciei Andei Adam

Astrologul Ileana Manda nu vede cu ochi buni viitorul căsniciei Andei Adam, după ce i-a studiat astrograma. Momentul ales de artistă pentru a începe o viaţă nouă alături de Sorin Andrei a pus-o pe gânduri, potrivit libertatea.ro.

Astrologii medievali susţineau teoria momentului, care spune că atunci când începi noi activităţi, deschizi practic noi orizonturi destinului tău. Asta se întâmplă şi atunci când decizi să te căsătoreşti. Anda Adam este nativ Taur şi de aproape trei ani a avut aspecte maritale în astrograma sa natală. Însă ideea alegerii acestei perioade nu a fost, din păcate, una fericită. În aceste zile, harta natală a Andei este bombardată de aspecte tensionate ale planetelor în tranzit. Toate aceste planete formează un destin plin de provocare al relaţiei, neexistând un parcurs armonios al legăturii care s-a format acum„, a explicat astrologul.

Aceasta vede în astrograma Andei şi copii, dar, spune ea, nu ar aduce decât şi mai multe probleme în familie.

Reîntoarcerea lui Saturn într-un loc în care a mai fost (Saturn revine acum în sectorul partenerial al Andei), dar şi Mercur, care până pe 12 iunie este retrograd, vor pune în discuţie, foarte curând, opţiunea sa de viaţă maritală. Este posibilă o despărţire chiar mai repede de anul viitor. De asemenea, dacă în perioada următoare va rămâne însărcinată, având în aceste momente tranzite de copii, noul născut îi va pune căsătoria în discuţie. Este posibil să se certe cu partenerul din cauza copilului. De asemenea, în perioada următoare este posibil ca aspectele planetare care se vor forma să-i pună şi veniturile în discuţie„.

CITEŞTE ŞI Ce spune Anda Adam despre zvonul că ar fi ÎNSĂRCINATĂ