După șapte ani de tratamente, Bianca Brad a scăpat de cancer: „Agățați-vă de orice gând care vă face bine!”

Bianca Brad s-a vindecat de cancer după ce a trecut prin mai multe tratamente timp de șapte ani, fiind convinsă că rugăciunile au ajutat-o foarte mult.

21 nov. 2022, 12:39
După șapte ani de tratamente, Bianca Brad a scăpat de cancer: „Agățați-vă de orice gând care vă face bine!”

Bianca Brad a trecut prin șapte ani grei de tratamente împotriva cancerului, iar acum vedeta a reușit să se vindece complet, motiv pentru care își îndeamnă fanii să facă ceea ce le dictează sufletul. Aceasta a repetat analizele pentru control, toate rezultatele fiind bune. Femeia este conc=vinsă cp rugăciunile și credința au contribuit foarte mult la vindecare, potrivit viva.ro.

În 2015, Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer la sân, după care a urmat o luptă solitară și discretă cu boala, fprp ca cineva să știe prin ce trece cu adevărat. Vedeta a dezvălui abia anul trecut că are cancer și de atunci își ține fanii la curent cu starea sa de sănătate.

„Am eu ce am cu „coincidențele” pentru că s-au întâmplat de prea multe ori și în situații foarte speciale, ca să mai cred că este vorba doar de niște simple…” coincidențe”.

Le iubesc pentru că mă duc într-o zonă de siguranță și confort psihic și emoțional… Mă fac să mă simt luată în brațe, mângâiată și asigurată că nu sunt singură și că sunt ocrotită.

Știu că unii oameni iau în derâdere astfel de lucruri. Cu toate astea le voi împărtăși aici pe cele mai recente. Poate ajută pe cineva, cumva.

Citește și: Apariţie senzaţională a actriţei Bianca Brad după ce a câştigat lupta cu cancerul GALERIE FOTO

A venit timpul să repet CT-urile și RMN-urile pentru control. Întâmplarea a făcut să fiu programată pentru CT de ziua Sf. Narcis (dr. Narcis Masala este minunatul doctor imagist, la care merg de când am fost diagnosticată, în 2015), pentru RMN de Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil (prenumele altor doi doctori minunați – Dr. Viișoreanu, care m-a operat și dr. Rîcu, la care am făcut radioterapia).

Iar rezultatele, BUNE! Slavă Domnului!, le-am primit de Sf. Nectarie – despre care simt să spun că mi-a fost stâlp, ghid, mentor… Luminița de la capătul tunelului, de-a lungul călătoriei mele sprâncenate pe poteca vindecării, din 2015 încoace.

Până și culoarea albă a halatului de unică folosință, care de obicei este verde, a contribuit la starea mea de bine.

Agățați-vă de orice gând care vă face bine, care vă aduce liniște în suflet, oricât de mic sau de caraghios ar părea.

Nu suntem singuri. Cineva, Acolo Sus, ne iubește!

Vorba lui Albert Einstein: „Coincidența este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.’

Să fim sănătoși la minte, trup și suflet, și să avem parte de cât mai multe coincidențe vindecatoare”, a scris Bianca Brad pe contul săi de Facebook.

Citește și: Bianca Brad, despre trădările apropiaţilor: „Am avut parte de dezamăgiri zdrobitoare”