După SCANDALUL BĂTĂILOR, Andreea Marin a primit AMENINŢĂRI

Ştefan Bănică a fost acuzat de Sabin Ivanof, un fost partener de afaceri şi soţul Simonei Pătruleasa, că a bătut-o pe Andreea Marin în repetate rânduri. "Zâna" nu a confirmat informaţia, dar nici nu a negat că ar fi fost lovită de fostul soţ. Ba mai mult, vedeta a declarat că a fost ameninţată după apariţia acestor declaraţii.

21 mai 2014, 16:33
După SCANDALUL BĂTĂILOR, Andreea Marin a primit AMENINŢĂRI

Conflictul dintre Bănică şi Ivanof a pornit de la un bloc de locuinţe construit de Ivanof pe terenul cumpărat prin credit de cântăreţ. În scandal a fost implicat şi numele Andreei Marin, despre care soţul Simonei Pătruleasa a spus că era şantajată de Ştefan şi chiar bătută. Întrebată dacă a fost sau nu lovită, Andreea Marin a evitat răspunsul.

„Eu nu voi dezvălui niciodată detalii din vreo relaţie de-a mea. Mi-am rezolvat problemele în mod civilizat. Nu voi intra într-un cerc vicios, nu este pentru oameni ca mine”, a răspuns Andreea la AccesDirect.

Vezi: Primele DECLARAŢII ale Andreei Marin în SCANDALUL BĂTĂILOR

De asemenea, Andreea Marin a mărturist că a încercat să aplaneze noul scandal însă a fost ameninţată.

„Eu am fost foarte bună prietenă cu Simona şi vreau să cred că ea însăşi este o victmă în acest scandal. Nu vreau să cred altfel. Rugămintea mea este să-şi rezolve problemele pe cale juridică cu fostul meu soţ. Eu am sunat-o pe ea şi am rugat-o să-i transmită soţului ei că nu orice fel de om recurge la astfel de acţiuni şi declaraţii. Atunci am fost ameninţată şi nu am vrut să mai răspund în niciun fel acestor lucruri urâte”, a declarat Andreea Marin.

Vezi şi: ANDREEA MARIN, anunţul care face furori pe FACEBOOK: „MĂMICĂ ÎN CURÂND”