Durere fără margini! Cei şase copii şi mama lor intoxicaţi cu monoxid de carbon, conduşi pe ultimul drum VIDEO

Şase copii şi mama lor au fost înmormântaţi, marţi, într-o singură groapă, în Racoviţa, judeţul Vâlcea. Cu toţii au murit în somn intoxicaţi cu monoxid de carbon de la o sobă. O tragedie trasă la indigo cu cea petrecută în urmă cu trei săptămâni în Gorj, când alţi şase copii au murit alături de tatăl lor din aceeaşi cauză. În urma tregediei a rămas în urmă doar tatăl copiilor. El şi-a condus familia pe ultimul drum, sedat şi dus pe braţe de rude.

03 feb. 2015, 16:36
Durere fără margini! Cei şase copii şi mama lor intoxicaţi cu monoxid de carbon, conduşi pe ultimul drum VIDEO

Un bărbat din Vâlcea şi-a condus la groapă toţi cei şase copii, cel mai mic dintre ei nu împlinise încă o lună. Sedat puternic de medicii care i-au stat permanent în preajmă, bietul om nu şi-a luat ochii de la sicriele albe în care erau trupurile copiilor lui.

Drama cumplită a şocat şi îndurerat întreaga comunitate. Oamenii au strâns bani pentru înmormântare. Mama femeii moarte alături de copiii ei abia a mai avut putere să stea în picioare.

Toate cele şapte sicrie, şase albe şi unul negru în care se afla mama micuţilor, au fost coborâte în aceeaşi groapă. În faţa acestei imagini şi preoţii abia şi-au stăpânit lacrimile.

CITEŞTE ŞI Zi de DOLIU în Rovinari. O mie de oameni, în LACRIMI la înmormântarea celor şase fraţi VIDEO