Lacrimi şi durere la Bacău. 1.000 de oameni prezenţi la înmormântarea mamei surorilor Gabor

La funeraliile Veronicăi Bulai, mama surorilor Gabor, au asistat în jur de o mie de oameni. Apropiaţii fetelor, între care şi iubitul Monicăi, Mister Pink, au trimis coroane de flori la Bacău.

26 aug. 2013, 05:58
Lacrimi şi durere la Bacău. 1.000 de oameni prezenţi la înmormântarea mamei surorilor Gabor

Aproximativ 1.000 de oameni s-au adunat luni la Catedrala Catolică din Bacău pentru a asista la slujba de înmormânare a Veronicăi Bulai. Monica, Ramona si Alina, fiicele Veronicai Bulai au fost nedezlipite de sicriul mamei. Pe toată durata slujbei, Monica Gabor a ţinut în braţe un tablou cu fotografia mamei sale.

Mulţi dintre cei prezenţi nu au cunoscut-o personal pe mama surorilor Gabor, dar au mers la funeralii din curiozitate sau doar pentru a le vedea pe Monica şi Ramona.

Alte sute de persoane au ţinut să le fie celor două alături în aceste zile pline de durere, multe dintre ele venind la căpătâiul Veronicăi Bulai fără să o fi cunoscut-o anterior.

Monica, Ramona şi Alina au depus o coroană în memoria mamei lor, cu mesajul „Un înger vei deveni şi pe noi ne vei păzi„. Şi fostul soţ al Monicăi, Irinel Columbeanu, a trimis o coroană de flori din partea lui şi a fiicei sale Irina.

De asemenea, şi actualul iubit al Monicăi, milionarul Mr. Pink, aşteptat la înmormântare, a trimis o coroană cu mesajul „Regrete eterne” pentru cea pe care nu a apucat să o cunoască.

Totuşi, Monica Gabor a surprins însă printr-un gest mai puţin obişnuit pe care l-a făcut în capelă: a scos telefonul mobil şi a făcut mai multe fotografii cu mama moartă. Monica i-a transmis mamei sale un mesaj de adio inclusiv pe Facebook, ea postând următoarele cuvinte: „La revedere, mami! Îţi doresc să fii fericită în noua ta călătorie, aşa cum erai cu noi în fiecare zi„.

Citeşte şi Coşmarul surorilor Gabor. Trupul neînsufleţit al mamei lor, depus la capela Catedralei Catolice din Bacău

Şi Ramona Gabor a împărtăşit cu prietenii de pe Facebook ceea ce simte. „Frumoasa mea mămică – sufletul meu. Am rămas noi trei, sânge din sângele tău, parte din tine pentru totdeauna„, a scris Ramona.

Veronica Bulai a murit săptămâna trecută, în timp ce se afla într-o excursie lângă peştera Polovragi, din judeţul Gorj. Ea a fost lovită în cap de o stâncă.