Durere fără margini. Un pompier, chemat la locul unui accident rutier, a găsit-o pe fiica lui moartă, într-o mașină distrusă. „Trebuie să fi fost un coșmar”

Un pompier, care a fost chemat la locul unui accident rutier, a descoperit că victima care își pierduse viața, după ce o mașină s-a izbit puternic de un alt autovehicul, era chiar fiica lui.

16 iun. 2021, 11:55

Un pompier, pe nume Adrian Smith, în vârstă de 47 de ani, din Țara Galilor, a fost chemat la locul unui accident rutier, unde a descoperit că fiica lui, de 21 de ani, era cea care își pierduse viața în urma ciocnirii violente dintre două autovehicule.

Pompierul a răspuns unui apel de urgență cu privire la un accident, care avusese loc pe un drum de țară din Țara Galilor, însă a avut parte de un șoc cumplit, atunci când și-a dat seama că mașina avariată aparținea chiar fiicei lui și a văzut cum paramedicii scoteau din epava autovehiculului, trupul neînsuflețit al propriului său copil.

Autoritățile au confirmat că tânăra Ella Smith, în vârstă de 21 de ani, fiica pompierului, a murit în tragicul accident de mașină, care s-a soldat cu rănirea altor trei.

„Trebuie să fi fost un coșmar pentru Adrian să afle că propria fiică a fost victima accidentului. Ella a fost o fată minunată, ei sunt o familie minunată. Toată lumea este șocată și total devastată”, a declarat un prieten de familie.

Tatăl tinerei de 21 de ani a observat că mașina fiicei lui, un Ford Ka de culoare albă, fusese avariată chiar pe partea pasagerului, unde stătea fiica lui. La momentul îngrozitorului accident, mașina era condusă de iubitul fetei, care a suferit și el traumatisme extrem de grave. În urma tragediei au mai fost răniți un bărbat și o femeie dintr-un alt vehicul.

Un pompier care și-a descoperit fiica moartă și mesajul emoționant al acestuia

Adrian Smith și soția lui Maria, mama Ellei precum și fratele și sora ei, sunt copleșiți de durere din cauza pierderii tinerei și sunt consiliați de autoritățile locale, specializate. La doar câteva ore după accident, tatăl devastat de suferință a postat pe rețelele de socializare un clip cu draga lui fiică, Ella, de când era mai mică și dansa la o petrecere de familie.

Cunoscuții Ellei au postat zeci de mesaje pe rețelele de socializare în care și-au exprimat regretul și profunda tristețe cu privire la tragica moarte a tinerei de doar 21 de ani. Cei care au întâlnit-o au descris-o ca fiind o „domnișoară frumoasă” și „cel mai bun suflet pe care l-ai putea întâlni”.

Tânăra și-a pierdut viața, după ce petrecuse o zi absolut minunată alături de iubitul ei, pe o plajă din Broad Haven, unde se bucurase de vremea caldă. Nimic nu avea să prevestească tragicul moment care a dus la moartea tinerei.

Se presupune că mașina, în care se afla Ella și iubitul ei, a fost lovită mai întâi de o bornă, apoi de un autovehicul care venea din spate. Mașina tinerei a fost proiectată pe contrasens, unde a izbit un alt autovehicul, notează The Telegraph.

 


loading...