Durere mare în lumea interlopă! A murit „Titel Crăcănatu”, cel care l-a terorizat pe Bănel Nicoliță în trecut

Dumitru Oprea, zis “Titel Crăcănatu’”, unul dintre cei mai temuți interlopi din România, a murit duminică, în timp ce se afla în mașina personală, în drum spre Brăila.

12 feb. 2023, 23:19
Durere mare în lumea interlopă! A murit „Titel Crăcănatu”, cel care l-a terorizat pe Bănel Nicoliță în trecut

Lumea interlopă din România este în doliu, după disparița fulgerătoare a lui „Titel Crăcănatu”, cunoscut ca fiind liderul lumii interlope brăilene.

Titel Crăcănatu a fost, în anii ’90 începutul anilor 2000, unul dintre cei mai temuți interlopi din țara noastră.

Citiți și: Şoc în lumea interlopă. Liderul clanului a făcut AVC şi a murit pe un pat de spital din Bucureşti, unde fusese adus cu elicopterul

Dumitru Oprea s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, în timp ce se îndrepta spre orașul său natal, Brăila, de la Constanța, conform spynews.ro

Acesta se mutase de ceva timp la Constanța, însă venea foarte de la Brăila.

” Titel Crăcănatu” se afla duminică, în mașina personală, în drum spre Brăila, moment în care ar fi suferit un stop cardiorespirator, iar mai apoi s-a stins din viață.

Bărbatul fost o legendă în lumea interlopilor brăileni, mai ales atunci când vine vorba despre altercaţiile extrem de sângeroase dintre clanurile interlope.

În urmă cu mai mulți ani, oamenii lui „Titel Crăcănatu” l-ar fi terorizat pe Bănel Nicoliță, din cauza faptului că fostul fotbalist de la Steaua București, ar fi refuzat, pe atunci, să plătească ”taxa de protecție”, în orașul său natal, Brăila.

Pentru a-l scăpa pe Bănel Nicoliță din încurcătură, Gigi Becali l-ar fi trimis la Brăila chiar pe bodyguardul său din acea perioadă, Cătălin Zmărăndescu, pentru a-l scăpa pe fotbalist de un posibil atac.

Decesul lui „Titel Crăcănatu” vine la doar câteva zile după moartea rivalului său, Dumitru Buricea. Faimosul interlop s-a stins din viață tot la vârsta de 73 de ani, într-un spital din Capitală.

Dumitru Buricea a murit după ce a suferit recent un accident vascular. Acesta a fost cunoscut opiniei publice și prin prisma participării la Revoluția din 1989, acesta primind titlul de „luptător cu rol determinat” în evenimentele sângeroase de acum mai bine de trei decenii.

Citiți și: Doliu în lumea interlopilor! Întregul oraș blocat de cortegiul funerar