Dureri misterioase pe care n-ar trebui să le ignori

Daca ai o durere misterioasa, nu intarzia sa ajungi la doctor. Orice boala aparent minora se poate transforma intr-una care iti pune viata in pericol. Asa cum oamenii nu sunt foarte incantati sa se duca la medic, nici medicii nu sunt foarte incantati sa tratezi boli care ar fi putut fi detectate cu mult mai devreme.

02 iul. 2016, 19:17
Dureri misterioase pe care n-ar trebui să le ignori

Iata dureri misterioase pe care nu ar trebui sa le neglijezi si sa ceri de urgenta sfatul unui specialist.

1. Mai mult decat o durere in piept
Oamenii care au un istoric de boli cardiovasculare in familie se asteapta ca aceastea sa se manifeste cu o durere puternica in piept. Dar nu este neaparat asa. De exemplu, inclestarea maxilarului poate insemna ca inima este supusa unui stres puternic si poate fi un semn de avertizare asupra unui atac de cord. Durerea de la un atac de cord apare in alte parti: umar, brat, abdomen, gat, mandibula. Daca simti ca ai o problema la umar sau ti se inclesteaza maxilarul, opreste-te indiferent ce faci, si cere ajutorul cuiva, mai ales daca ai un istoric cardiac. O investigatie medicala imediata poate adauga ani buni vietii tale.

2. Dureri ale spatelui inferior
Durerile spatelui inferior pot fi puse pe seama sedentarismului. Insa, o durere in spate mai poate insemna probleme cu rinichii: pietre la rinichi, infectii, tumori. Cand te sacaie durerea de spate, fa-ti un control. Iti poate salva viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.