Dyson lansează un produs revoluționar de curățare a pardoselilor fără aspirare: Dyson WashG1™, primul aparat de curățare umedă echipat cu cea mai recentă tehnologie dezvoltată de companie

Rolele din microfibră au o putere de absorbție foarte mare și un mecanism flexibil, care permite rotații complete pentru a curăța lichidele vărsate, a îndepărta resturile căzute și petele uscate dintr-o singură mișcare. Rezervorul de apă are capacitatea de 1 litru, suficient pentru a curăța o suprafață de până la 290m2. Pompa de apă controlează și reglează cu precizie cantitatea de apă livrată rolelor din microfibră, prin 26 de puncte.
Alina Costache
14 mai 2024, 15:21
Dyson lansează un produs revoluționar de curățare a pardoselilor fără aspirare: Dyson WashG1™, primul aparat de curățare umedă echipat cu cea mai recentă tehnologie dezvoltată de companie

Dyson dezvăluie cel mai nou produs pentru curățarea podelelor. Folosind cea mai recentă tehnologie dezvoltată de companie, Dyson WashG1™ e un aparat pentru igienizarea umedă a podelei, proiectat să folosească o combinație de metode: curățare cu apă, absorbție și extracție pentru a elimina reziduurile umede și uscate dintr-o singură mișcare, separând automat resturile de apa murdară pentru o întreținere cât mai ușoară. Datorită inovației concepute de inginerii companiei, Dyson WashG1™ poate curăța suprafețe de până la 290m2 cu un rezervor de numai 1 litru.

Charlie Park – Vicepreședinte, Dyson Home Engineering: „Cei mai mulți dintre noi facem curățenie și aspirăm în mod regulat. (…) De-a lungul timpului, au apărut pe piață mai multe dispozitive de curățare a pardoselilor cu apă, însă acestea nu răspundeau în totalitate așteptărilor utilizatorilor, în ceea ce privește îndepărtarea petelor sau aspectul final al podelei. Echipa noastră de ingineri și-a propus să rezolve aceste probleme și să accepte provocarea de a dezvolta tehnologii și dispozitive tot mai performante în acest sens. Iar Dyson WashG1™ este rezultatul: primul produs creat de noi care asigură o curățare corectă a pardoselilor și suprafețelor dure”.

Putere de absorbție foarte mare grație rolelor care se rotesc în sensuri opuse

Două role acționate individual se rotesc în sensuri opuse, în timp ce o pompă cu impulsuri modulate distribuie apa uniform în 26 de puncte poziționate cu precizie, de-a lungul întregii lățimi a fiecărei role. Fiecare rolă este alcătuită dintr-o microfibră foarte absorbantă, cu 64.800 de filamente pe cm2. Această combinație de microfibră de înaltă densitate și aplicarea constantă a apei curate asigură absorbția lichidelor, în timp ce murdăria uscată, resturile și părul sunt atrase de milioane de filamente. Prin poziționarea a două role în partea din față și din spate a aparatului, inginerii Dyson au obținut, de asemenea, un timp de staționare mai lung pe pete la fiecare trecere, pentru îndepărtarea rapidă și puternică a acestora.

Tehnologie de separare inovatoare pentru întreținere ușoară

Tehnologia unică de separare Dyson desparte resturile și apa murdară direct la sursă, pentru eliminarea igienică, fără atingere. Apa murdară este extrasă din role prin plăci de extracție durabile, în timp ce barele interioare secundare de perie din nailon îndepărtează murdăria și resturile de pe rolele din microfibră, aruncându-le direct într-o tavă detașabilă pentru resturi. Tava pentru resturi a fost proiectată cu o plasă de 500 microni pentru a separa apa murdară de resturile mari. Alimentată de o pompă de extracție, apa murdară este colectată imediat într-un rezervor dedicat cu o capacitate de 0,8 litri, fără a permite resturilor mari să treacă prin mașină. Păstrarea murdăriei și a resturilor în capătul aparatului și a apei murdare într-un rezervor separat permite eliminarea ușoară și igienică a acestora. Pentru a facilita și mai mult întreținerea pentru utilizatori, Dyson WashG1™ a fost proiectat fără suprafețe interioare ascuțite sau cu striații, pentru a ajuta la reducerea murdăriei sau reziduurilor acumulate în interior. Ambele rezervoare de apă au fost proiectate cu deschideri mari pentru a permite întreținerea și curățarea ușoară. După utilizare, modul de auto-curățare clătește ambele role cu apă curată din abundență, pregătind întregul sistem pentru următoarea curățare.

Control personalizat al cantității de apă folosite pentru o finisare optimă a podelei

Dyson WashG1™ a fost proiectat cu control al cantității de apă folosite în timpul utilizării, permițând utilizatorilor să selecteze nivelul necesar în funcție de tipul de reziduuri, pardoseală sau preferințele personale. Modurile scăzut, mediu și ridicat rulează continuu odată selectate, pentru a oferi niveluri de umezire adaptate. Fiecare mod are, de asemenea, trei setări suplimentare, pentru a permite proprietarilor să le regleze precis în funcție nevoile lor individuale de curățare. Un buton separat pentru modul ”boost” curăță fiecare rolă cu cantitatea maximă de apă atunci când este acționat, pentru îndepărtarea murdăriei persistente și a petelor uscate.

„Performanța în îndepărtarea petelor depinde de corelația dintre gradul de umezire a podelei și energia mișcărilor aplicate. Am proiectat acest aparat pentru a oferi utilizatorilor control deplin, permițându-le să-și curețe casele în profunzime în mod eficient”, a mai spus Charlie Park – Vicepreședinte, Dyson Home Engineering.

Manevrare ușoară și curățenie de la un capăt la altul

Rolele se întind pe întreaga lățime a capului de curățare pentru a permite curățarea de la un capăt la altul, chiar și la colțuri. Dyson WashG1™ a fost proiectat cu două motoare care se află în fiecare rolă de microfibră, rotindu-se în direcții opuse. Pentru o manevrabilitate optimizată, inginerii Dyson au reglat precis fiecare motor pentru a se roti cu o viteză constantă, în conformitate cu modul de umezire al podelei selectat, permițând aparatului să alunece fără efort în timpul curățării. Adoptând tehnologia de la Dyson Omni-glide, rotilele oferă un echilibru suplimentar și suport pentru greutate, în timp ce înălțimea redusă a capului de curățare permite accesul ușor sub mobilier.

Dyson WashG1™ va fi disponibil în România începând din vara anului 2024.

DailyBusiness
Atenționare urgentă pentru români. Suedia reintroduce controale stricte la frontiere, suspendând parțial Schengen!
Spynews
Bucurie imensă în familia lui Gabi Bădălău! Sora afaceristului, Sabina, e însărcinată / FOTO
Bzi.ro
Andreea Esca este hotărâtă să rupă normele! Vrea să dea lovitura pe scena de la Untold
Fanatik.ro
Proiect gigant de infrastructură într-un mare oraș din România: 23 de km drum principal, 5 tuneluri, 14 noduri rutiere și peste 30 km de piste de biciclete
Capital.ro
Guvern PSD-AUR cu Călin Georgescu prim-ministru. Nicușor Dan a făcut anunțul serii
Playtech.ro
Blackout în Londra. Panică la metrou, trenurile au rămas blocate: „Luminile s-au stins, pur și simplu”
DailyBusiness
Fum alb la Vatican! Cardinalul protodiacon va ieși la balconul central pentru a anunța „Habemus Papam!”
Adevarul
Pastila banală care poate salva viața în caz de infarct, de care românii au uitat. Cum o administrezi corect
wowbiz.ro
De ce s-a spânzurat de fapt judecătoarea Georgeta Ciungan! Breaking news
Spynews
Cu ce se ocupă Radu Mazăre în Madagascar. Fiul lui, Răducu, urmează să îl viziteze
Spynews
Imagini înduioșătoare cu Nasrin Ameri însărcinată. Prezentatoarea este mama unui băiețel de aproape doi ani / FOTO
Evz.ro
Un mare fotbalist român, în stare gravă. Este în comă
Ego.ro
Motivul pentru care s-au certat Smiley și Pavel Bartoș la Românii au Talent! ”A fost singurul!” EXCLUSIV
Prosport.ro
Prezentatoarea TV a apărut în costum de baie, iar soțul ei a fost numit pe loc „cel mai norocos bărbat din lume”
kanald.ro
Judecătoarea Georgeta Ciungan a fost găsită moartă în propria casă! Aceasta a fost o figură emblematică în sportul românesc
Cancan.ro
Ce afecțiunea avea judecătoarea Georgeta Ciungan, care s-ar fi sinucis în Bihor. A fost internată la începutul anului, dar…
Playsport.ro
Incredibil! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
Călin Georgescu a făcut anunțul înainte de alegeri. Toți românii trebuie să știe
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. Gimnasta, în bikini, după ce s-a retras la 22 de ani
stirilekanald.ro
Un copil de 3 ani și o femeie, morți după ce au căzut din căruță. Cei doi au fost loviți în plin de un camion
Nicușor Dan răstoarnă toate calculele. La asta nu se aștepta nimeni
MediaFlux
A revenit Călin Georgescu! Mesajul care răstoarnă cursa prezidențială
Shtiu.ro
CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Orbán a băgat hârtia igienică la rație: când statul îți numără sulurile, e clar – vine ”deranjul” sistemic