E adevărat că femeilor le sclipesc ochii când văd reduceri la haine?

Mai multe studii efectuate in diferite colturi ale lumii asupra comportamentului pe care il au femeile cand vine vorba de cumparaturi au scos la iveala o multime de lucruri interesante. Cel putin in Romania, femeilor le face placere sa arate bine, sa iasa in evidenta si sa se faca remarcate oricand si oriunde. Iar ele considera ca haina are un cuvant de spus la crearea aparentelor pe care ele si le doresc sa le afiseze.

30 nov. 2022, 09:32
E adevărat că femeilor le sclipesc ochii când văd reduceri la haine?

De multe ori, femeile ajung sa faca cumparaturi premeditate, fara a avea nevoie de anumite piese vestimentare in mod obligatoriu si cheltuiesc foarte multi bani pe haine, mai cu seama cand vad haine la pret redus cum gasesti des pe mohito.com.

 

De ce femeile sunt atat de incantate de discounturi la imbracaminte?

Analizand trasaturile unei persoane se poate face o descriere a preferintelor proprii si a comportamentului indiferent de situatie. Si, cand vine vorba de shopping, se poate observa ca pupilele femeilor se dilata, iar pe buze se asterne un zambet de proportii. Evident, ochii le stralucesc cu atat mai mult daca aveau deja pe lista de dorinte anumite piese scumpe sau de brand, articole vestimentare pe care nu si le permiteau la pret intreg sau care necesitau unele compromisuri financiare.

Totusi, multi specialisti sunt de parere ca femeile ar trebui sa fie totusi mai vigilente cand vine vorba de cumparaturi. Mai ales ca se practica situatia in care preturile taiate, originale, sunt mult mai mari, ori produsele sunt scumpite uneori, inainte de a se realiza campanii cu reduceri la haine.

Totodata, unele site-uri pot profita de dorinta de a achizitiona piese de top la preturi mici si de lipsa de informare, pentru a vinde produse contrafacute, cu o calitate care nu corespunde cu cea a produsului original. Un minus e si achizitia acelor articole care nu corespund din punct de vedere al marimii sau al stilului personal si care, desigur, se transforma de cele mai multe ori intr-o risipa.

Achizitiile repetate, mai ales atunci cand se ofera discounturi la imbracaminte pot fi vazute drept o modalitate de a rezolva o problema pentru o femeie, o forma de recompensare sau de a a nu fi invizibila pentru ceilalti. Insa, uneori shoppingul excesiv de haine se poate transforma intr-o dependenta.

 

Cum sa faci fata tentatiei de a achizitiona haine la pret redus

Nu e gresit ca o femeie sa-si cumpere diferite haine atunci cand chiar are nevoie de ele sau pentru a fi in pas cu moda. Insa, in locul achizitiilor necugetate, pentru ca exista promotii sau se ofera vouchere de cumparaturi atractive, Specialistii Discount.ro recomanda sa fie puse pe primul loc adevaratele prioritati.

Daca problemele tin de stilul personal, femeile se pot orienta catre garderoba capsula care se potriveste in mare oricui si la care se adauga cu adevarat piese de calitate, durabile. Iar cu economiile realizate se pot face cu adevarat investitii de care este nevoie.

Pentru a economisi, femeile pot avea in vedere magazinele care ruleaza periodic reduceri, cu imbracaminte si incaltaminte la pret mic in anumite perioade. In acest mod, orice femeie poate reusi sa aiba o garderoba variata, consistenta si sa ramana in pas cu moda.