E dansatoare la bară şi e gravidă. Toată lumea o judecă după ce a postat pe net un filmuleţ cu un dans VIDEO

Daca esti dansatoare la bara lumea te judeca, te critica in permanenta, indiferent de cat te bine te misti. Nu conteaza ca este o disciplina olimpica, majoritatea oamenilor le vad pe femeile care performeaza la bara ca pe niste femei de moravuri usoare. Daca mai esti si insarcinata cand dansezi mai mult goala, pregateste-te sa tii piept unui adevarat uragan.

21 apr. 2016, 10:34

Ea este Cleo, supranumita The Hurricane, scrie supertari.ro. Este o dansatoare foarte buna, recunoscuta in intreaga lume. A ramas insarcinata, dar nu a renuntat sa faca ce facea si pana sa afle ca va deveni mamica. A dansat la bara chiar daca avea ditamai burta. Nu si-a pierdut flexibilitatea si mobilitatea, se simtea foarte bine, asa ca nu s-a gandit o secunda sa ia o pauza de la activitatea ei de zi cu zi.

Citeşte şi Sfidează legea gravitaţiei cu dansul său la bară. Un chinez a lăsat pe toată lumea cu gura căscată VIDEO

Cand a pus un video in care dansa, desi era gravida in noua luni, cu doar o saptamana inainte sa nasca, va dati seama ce comentarii a starnit? A fost criticata, jignita, injurata, dar pe ea nu a afectat-o.

Cleo a marturisit ca in timpul sarcinii s-a ingrasat 22 de kilograme, dar se poate misca fara probleme. „Sunt mandra de corpul meu si sunt mandra de ceea ce fac. Nu am de ce sa ma ascund, nu am motive sa iau o pauza de la dans doar pentru ca am un bebelus in burtica de care sunt foarte mandra”, a spus dansatoarea.

Citeşte şi Dansatoarele la bară se pregătesc de Olimpiadă. Plăcerea lor ar putea deveni sport olimpic VIDEO

La o saptamana de la postarea acestor imagini pe net, Cleo a pus si o fotografie cu baietelul ei, proaspat venit pe lume.