E de o frumuseţe rară şi toţi întorc capul după ea. Dar uite cum arăta acum câţiva ani! Toţi râdeau de ea

O femeie obeză din Marea Britanie a reuşit să uimească după ce a slăbit 110 kilograme în doar doi ani. Mai mult, ea a devenit instructor de fitness şi acum încearcă să înveţe şi alte persoane grasă cum să scadă în greutate cu exerciţii fizice şi o alimentaţie sănătoasă.

26 nov. 2017, 08:51

Tracy Henderson, o scotianca de 30 de ani, are o poveste cu adevarat uimitoare după ce a reusit in doar 2 ani de zile sa slabeasca 110 kilograme si sa devina in acelaşi timp instructor de fitness, potrivit Mirror.

Citeşte şi O femeie supraponderală a fost scoasă din casă cu macaraua pentru a fi dusă la spital. Cât cântărea VIDEO

Ea s-a hotarat sa isi schimbe stilul de viata dupa ce a ajuns la spital in mai multe randuri din cauza durerilor in piept, doctorii spunandu-i sa slabeasca, mai ales ca era atat de grasa ca nu putea sa isi puna centura de siguranta in masina.

Am fost tachinata groaznic in scoala si am inceput sa mananc pentru a ma simti mai bine. Am inceput sa am atacuri de panica si am fost diagnosticata cu agorafobie (teama de a fi singur sau in locuri publice) la 19 ani. Simteam ca trece viata pe langa mine dar am incercat sa ma conving ca nu sunt atat de mare pe cat eram. Acum cand ma uit la pozele din trecut nu imi vine sa cred ca eu eram in ele” a declarat Tracy.

Astfel, ea a ajuns să piardă 60 de kilograme după ce la vârsta de 21 de ani avea 142 de kilograme. În prezent, după mii de ore petrecute în sala de forţă şi diete stricte, bazate pe fructe şi legume, Hazel este mândră că se poate afişa în public fără jenă. Mai mult, în urmă cu nouă luni a reuşit să cunoască un bărbat şi să facă sex, lucru pe care acum câţiva ani nici măcar nu îl visa.

 

Citeşte şi Era OBEZĂ, dar s-a transformat într-un fotomodel! O tânără a dezvăluit DIETA MINUNE

Ea a inceput sa se antreneze 5 zile pe saptamana, facand un circuit de 30 de minute. Ulterior, a inceput o dieta cu calorii putine, mancand carne, legume si fructe. A ajuns sa slabeasca 2-3 kilograme pe saptamana. A slabit 110 kilograme din martie 2012 pana acum si tocmai s-a calificat pentru pozitia de instructor de fitness, incercand astfel sa ajute si alti oameni sa isi depaseasca problemele.