E OFICIAL. Dorian Popa se însoară şi aşteaptă un copil

Veste trista pentru admiratoarele lui Dorian Popa. Frumuselul artist este mai indragostit ca niciodata si chiar a stabilit data nuntii. In vara lui 2017 el si-a propus sa isi uneasca destinul cu cel al Claudiei, iubita sa. Ba chiar incepe sa isi construiasca o casa in apropierea Capitalei.

13 dec. 2016, 16:02

Cantaretul a avut o perioada benefica pe plan profesional, asa ca anul viitor va investi intr-o locuinta. Concertele, contractele de imagine si emisiunile de la Antena 1 i-au sporit veniturile, fapt ce l-a determinat sa demareze un proiect ambitios. 

„Este extraordinar sa lucrezi cu copiii si ma bucur ca de cand sunt la Next Star mi-am descoperit si copilul din mine. Ma incarc cu foarte multa energie pozitiva. Propriul copil va fi curand, dupa ce-mi indeplinesc visul de a construi o casuta. De indata ce trece iarna, o sa ma apuc de constructie si sper eu in cateva luni sa si termin. Am muncit foarte mult in 2016 , am pus banuti de o parte si acum trebuie sa concretizez visul”, a declarat Dorian Popa, potrivit Ele.ro.

Dorian Popa de pregăteşte să devină tătic. Anunţul a fost făcut chiar de cântăreţ

Daca initial a cautat terenuri in Capitala, preturile piperate l-au determinat sa se reorienteze. „Mai greu in Bucuresti, pentru ca sunt foarte scumpe terenurile, o sa fie langa Bucuresti, in comuna Domnesti. Sper ca pana de ziua mea, pe 7 august sa termin casa. Deocamdata vreau sa fac o casuta cu 3 dormitoare, o sufragerie, un etaj”, a precizat Dorian Popa.

Iar frumoasa Claudia, partenera sa, este, pe buna dreptate, una dintre cele mai apreciate tinere din Romania. Bruneta l-a convins, se pare, pe Dorian sa o ia de sotie, iar cei doi vor face nunta vara viitoare.

Citeşte şi Dorian Popa, declaraţie surprinzătoare la „Mireasă pentru fiul meu”: „Am nevastă”