E oficial, Rapid are un nou patron. Giuleştenii sunt ameninţaţi cu judecata

Publicat: Joi, 24 Iulie 2014 23:19 // Actualizat: Joi, 24 Iulie 2014 23:19 // Sursa: romaniatv.net

Omul de afaceri moldovean, Valerii Moraru, a semnat joi actele şi este noul patron al Rapidului. Giuleştenii au însă în continuare probleme, deoarece italianul Angelo Massone a anunţat că va da clubul în judecată, susţinând că a semnat un pre-contract de cumpărare cu fostul proprietar, Adrian Zamfir.

Foto: ProSport

Rapidul are de joi un nou patron, pe omul de afaceri moldovean Valerii Moraru. "Ne-am înţeles, rămîne doar să oficializăm actele, avocaţii trebuie să rezolve tot. E o bucurie mare că am preluat Rapidul! Nu am emoţii că se va mai întîmpla ceva", a declarat noul finanţator al Rapidului, care deţine companiile Azuga Waters şi Perla Covasnei.

De asemenea, el a promis că va vira în contul clubului suma de 500.000 de euro acum, urmată de încă o jumătate de milion înainte de retur.

Totuşi, giuleştenii sunt ameninţaţi cu noi probleme şi scandaluri. Italianul Angelo Massone, cel care şi-a exprimat iniţial intenţia de a cumpăra clubul, ameninţă că-i va da în judecată, el susţinând că a semnat un pre-contract de cumpărare cu fostul patron al Rapidului, Adrian Zamfir.

"Subsemnatul Angelo Massone am luat la cunoştinţă, din presă, despre o situaţie improprie negocierilor şi actelor semnate de către mine cu acţionarul majoritar, domnul Adrian Zamfir, sub îndrumarea administratorului judiciar Cristina Andronache, deţinătorul a 99,72% din acţiunile Clubului Rapid.

Arăt faptul că, în data de 15.07.2014, am semnat cu acesta un contract de vânzare-cumpărare de acţiuni, urmare a contractului de opţiune de cumpărare, având acelaşi obiect şi care a fost semnat în data de 16.06.2014. Condiţiile contractuale stabilite nu mi-au permis, cu toate eforturile pe care le-am făcut atât eu, cât şi avocaţii mei, să clarific situaţia deţinătorilor acţiunilor clubului Rapid.

Subsemnatul, m-am angajat contractual ca în afară de preţul pe acţiuni, să susţin activitatea atât financiară, cât şi profesională a clubului Rapid. În acest sens, am angajat discuţii avansate cu internaţionalul Ze Maria, pentru preluarea de către acesta, în calitate de antrenor, a clubului în vederea readucerii clubului Rapid la un nivel înalt în lumea fotbalului românesc şi internaţional", se arată într-un comunicat semnat de Angelo Massone.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Angelo Masone patron nou Rapid Rapid Bucuresti Valerii Moraru vanzare rapid
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 iul 03:20
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoTanki

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http://SmartUrl.it/RoTanki

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tankuri Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoTanki
24 iul 23:39
...al Rapidului. Giuleştenii au însă în continuare probleme, deoarece italianul Angelo Massone a anunţat că va …read more ...
24 iul 23:25
... Omul de afaceri moldovean, Valerii Moraru, a semnat joi actele şi este noul patron al Rapidului. Giuleştenii au...
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H