Este sau nu vorba de Samsung Galaxy S III? Vezi cum va arăta noul telefon

O serie de imagini care se presupun a face parte din catalogul de presă al viitorului terminal Samsung Galaxy S III, cu nume de cod GT-I9500, au fost lansate, aparent accidental, de o sursă din Rusia.

28 dec. 2011, 16:06

Potrivit publicaţiei slashphone.com imaginile au fost primite de mai multe publicaţii de profil printr-un email misterios însoţite de o listă de specificaţii tehnice.

Cea mai importantă dintre acestea pare a fi faptul că viitorul S III ar putea funcţiona ca un dispozitiv dual, folosind atât sistemul de operare Android, cât şi mai puţin cunoscutul Bada OS, platforma „de casă”, dezvoltată în curtea Samsung.

Terminalul ar putea fi dotat cu un un display HD Super AMOLED de cinci inch cu o rezoluţie maximă de 1280 x 720 de pixeli.

Telefonul va avea o grosime de 9 mm şi o cameră de 12 megapixeli cu bliţ dual led/xenon. De asemenea, pe consolă de comandă va fi montată o cameră suplimentară de 2 megapixeli, conectată la o memorie internă de 32 sau 64 GB suplimentată de un slot de memorie externă SDXC.

Terminalul ar trebui să beneficieze de operare prin Stylus, să fie dotat cu conectare USB 3.0 şi să acceseze reţele 4G. Toate acestea vor fi puse în mişcare de un procesor quad-core Samsung Exynos 4412 de 1.5GHz şi de interfaţa Samsung TouchWiz 5.0.