E SUPER-SEXY şi arată de 20 de ani. N-o să ghiceşti niciodată ce vârstă are această femeie FOTO

Pamela Jacobs, o britanica din Leeds, spune ca secretul tineretii ei este dieta sanatoasa, combinata cu folosirea uleiului de cocos. Are tenul curat, un corp zvelt si parul negru si des. Desi pare a avea 20-30 de ani, Pamela va implini in curand 53 de ani. Dovada? Are chiar si un fiu, de 21 de ani. 

07 iul. 2015, 10:25

Femeia spune ca mama ei sau rudele apropiate par mai tineri decat sunt in realitate, scrie kanald.ro. Ea sustine ca asta se datoreaza genelor bune, alimentatiei sanatoase si a uleiului de nunca de cocos. Pamela merge saptamanal la sauna, isi exfoliaza pielea la fiecare doua zile si nu iese din casa fara crema de protectie solara.

Citeşte şi Cele mai SEXY soliste de muzică populară, SEXY la piscină VIDEO

Spre oroarea fiului ei, toti prietenii sai sunt atrasi de ea iar Pamela e adesea confundata cu iubita lui. Desi e flatata de atentia pe care i-o acorda barbatii tineri, Pamela sustine ca prefera barbatii de varsta ei.

La un control medical de rutina, in urma cu doi ani, asistenta medicala nu a crezut ca are 50 de ani si i-a cerut un act de identitate. „A fost uimita de cat de tanara aratam si de faptul ca inca mai aveam talie”, a povestit Pamela.

Citeşte şi Ce fac fetele la petreceri când se ÎMBATĂ. Imagini explicite cu tinere matolite FOTO

Ea sustine ca secretul sau e uleiul de cocos, pe care il foloseste pentru gatit, pentru prepararea cafelei, pentru indepartarea machiajului si, de doua ori pe zi, pentru hidratarea pielii.