Ea e noua iubită a lui Dani Oţil. Imaginile care îl dau de gol pe prezentator

Dani Oţil este, fără îndoială, unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România. După două relații eșuate cu femei mai în vârstă decât el - Oana Vădeanu şi Mihaela Rădulescu – celebrul prezentator de televiziune se pare că îşi încearcă din nou norocul în dragoste.

02 mai 2018, 08:28

În urmă cu câteva zile, vedeta Antenei 1 a fost surprinsă de paparazzii alături de o domnişoară, într-un parc din Capitală, scrie spynews.ro. Cunoscut ca un bărbat discret atunci când vine vorba de viaţa sa personală, Dani Oţil nu s-a dezis de acest obicei nici de această dată.

Citeşte şi Cum arată casa lui Dani Oţil: „Am avut trei fetişuri când am construit-o”

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi-a dat toată silinţa să nu fie urmărit. Ba mai mult, el nu a dorit să lase nicio secundă impresia că tânăra cu care a ieşit în parc este noua sa iubită. Dani Oţil a păstrat cât de mult a putut distanţa faţă de reprezentanta sexului frumos. În plus, acesta nu a recurs la vreun gest de tandreţe faţă de superba femeie care l-a însoţit la plimbare.

Pentru ca tacâmul să fie complet, la final, tânăra a luat-o înainte şi s-a urcat în propria maşină. Celebrul om de televiziune şi-a văzut de treaba lui, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Având în vedere toate acestea a rămas fără răspuns întrebarea: are sau nu prezentatorul are o nouă iubită?

Dani Oţil a spus totul despre sex

Chiar dacă este un tip discret, Dani Oţil şi-a luat inima-n dinţi şi a mărturisit când îi place să facă dragoste.

„Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața”, a declarat Dani Oțil.

În plus, îndrgitul prezentator a adăugat că „Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea”.