Ea este actriţa care i-a „spart casa” Angelinei Jolie. Brad Pitt ar fi avut cu ea o aventură FOTO

Brad Pitt si Angelina Jolie au anunțat că divorțează după 12 ani de relație și doi de casnicie. Presa de scandal speculează că problemele cuplului au fost cauzate de consumul de marijuana și alcool, Brad Pitt fiind dependent. Însă apar și alte ipoteze. Jurnaliștii mondeni mai scriu că actorul ar fi avut o aventură cu actrița Marion Cotillard.

21 sept. 2016, 10:43

Întrebată despre acest lucru, Marion Cotillard, alături de care Brad Pitt a jucat în filmul „Allied”, s-a declarat „absolut devastată” de zvonurile care susțin că ea este motivul divorțului dintre cei doi.

Citeşte şi Brad Pitt, prima reacţie după divorţul de Angelina Jolie

În vârstă de 40 de ani, actrița franceză este într-o relație cu actorul Guillaume Canet, în vârstă de 43 de ani.

„Marion și Guillaume sunt foarte fericiți, iar aceste zvonuri nu sunt deloc pe placul lui Marion”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Cel mai faimos cuplu de la Hollywood se destramă. După 12 ani de relaţie şi la doi ani de la căsătorie, Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează.

Citeşte şi Angelina Jolie a cerut DIVORŢUL de Brad Pitt. Actriţa vrea custodia celor 6 COPII

Angelina a fost cea care a depus actele în care invocă diferenţe ireconciliabile. Dar presa de scandal din Statele Unite speculează că ruptura s-a produs în urma unui conflict legat de cei şase copii ai cuplului, dintre care trei sunt înfiaţi şi trei sunt copiii lor biologici.