Ea este cea mai sexy folcloristă din România. Cum arată în costum de baie Daniela Ploia FOTO

Când leapădă poalele, brâul și se arată pe plajă, Daniela Ploia îi lasă muți de uimire pe flăcăii de pe Litoral, căci mulți nu și-ar fi închipuit că dau ochii de cea supranumită "mândră floare a folclorului mehedințean" acoperită doar de un costum de baie.

30 aug. 2017, 08:55

Profesionistă apreciată în muzica folclorică și de petrecere, tânăra solistă Daniela Ploia, care se află zilele acestea în vacanță, la Mamaia, este conștientă că nonconformismul său, neobișnuit în rândul colegelor din branșa sa muzicală, poate fi taxat de rigida lume a muzicii populară, scrie libertatea.ro. Însă face ce îi place, fie plajă ori fitness, atâta vreme când nu încalcă decența societății moderne.

Citeşte şi Sora Deliei este cea mai sexy graviduţă. Cum arată în costum de baie FOTO

Cât de sexy este solista de muzică populară Daniela Ploia la plajă

Născută în județul Mehedinți dar strămutată în Timișoara, spre deosebire de conservatoarele sale colege din breasla muzicii populare, Daniela Ploia nu se ferește să iasă la plajă fără ie și broboadă, să poarte ținute chic, să apară în prezentări de modă ori să fie nelipsită la antrenamente de fitness.

O altă pasiune de-a sa diferită de cântecul popular, Daniela a găsit în kangoo jumps un mod plăcut de a socializa, slăbi și a se distra, formă de fitness de care se declară dependentă.


loading...