Ea este femeia care are un record de 648 de condamnări, iar de curând a scăpat încă o dată din închisoare

Condamnată de aproape 650 de ori  până acum, americanca Jennifer Armstrong şi-a mai pus în palmares, de curând, o nouă condamnare. După numai două zile, femeia proaspăt ieşită din închisoare a fost arestată la Dublin pentru tentativă de furtul unei sticle de vin.

19 iul. 2019, 20:29
Ea este femeia care are un record de 648 de condamnări, iar de curând a scăpat încă o dată din închisoare

Cunoscută ca persoana cu cel mai lung cazier judiciar din istoria ţării sale, Jennifer Armstrong a obţinut „o ultimî şansă” să se lase de furat, din partea unei judecătoare.

În realitate, femeia de 44 de ani trăieşte într-o sărăcie lucie şi este sistematic condamnată pentru fapte minore, cum ar fi, de pildăm tulburarea ordinii publice, de intimidare a unei persoane şi de agresiunea unei persoane.

Consumatoare de cocaină şi heroină, femeia care şi-a petrecut în închisoare u total de 27 de ani a fost prinsă de 88 de ori pentru diverse infracţiuni. După ce s-a lăsat de droguri, femeia a picat în patima alcoolului, potrivit 7sur7

În cadrul procesului în care este acuzată, avocatul său le-a cerut judecătorilor să îi mai dea femeii „o ultimă şansă”. Cea mai recentă cerere în favoarea inculpatei a fost o cerere de suspendare, pe o perioadă de 6 luni, timp în care ea va trebui să se interneze într-un centru de dexintoxicare şi de readaptare.

Fericită, femeia i-a spus judecătorului: „Aş vrea să merit onoarea că mi-aţi oferit o asemenea şansă. Niciodată nu mi s-a oferit o astfel de şansă până acum!”, a declarat Jennifer Armstrong.