Laura Lavric începe procesul cu sora ei. „Nu-mi iert sora nici dacă îmi spune că se omoară…”

Laura Lavric îşi cheamă astăzi sora în sala de judecată. Interpreta de muzică populară i-a redeschis acesteia proces pentru că a jignit-o în public şi îi cere daune morale de 100.000 de euro.

06 nov. 2017, 11:39
Laura Lavric începe procesul cu sora ei. „Nu-mi iert sora nici dacă îmi spune că se omoară…”

Scandalul dintre Laura Lavric (71 de ani) și sora sa, Ecaterina Traian, ia amploare, iar un nou termen de judecată în procesul de calomnie a fost fixat pe 6 noiembrie, scrie click.ro. Îndrăgita cântăreață de muzică populară ne-a mărturisit că nu vrea să mai audă de sora sa nici pe patul de moarte, după ce, în 2012, femeia i-a strigat în gura mare, la Antena 1, că s-ar fi „vândut” în SUA pe bani, parfumuri și bijuterii.

Citeşte şi Laura Lavric, luată de poliţie de pe stradă

Și-a umilit sora la televizor în urmă cu cinci ani, iar acum își cere iertare de la Laura Lavric și vrea să îngroape securea războiului. Însă, cântăreața nici nu vrea să mai audă de sora ei, stabilită în Canada: „După tot ce a zis despre mine, nu vreau să mai aud de ea. Eu nu vorbesc cu Ecaterina nici în ziua de astăzi! Ne judecăm în continuare până se face dreptate, vreau să plătească daunele (n.r. i-a cerut în instanţă 100.000 de euro), după ce a încercat să mă defăimeze în fața unei ţări întregi.

Dacă era adevărat ce a zis despre mine, că m-aș fi vândut pe bani, de ce nu au apărut și alte persoane care să spună așa ceva? Pentru că nu este adevărat! Nu-mi iert sora nici dacă spune că se omoară. Noi avem toate căile de comunicare închise. Acum trei luni mi-a trimis un mesaj să o iert, de pe un număr de telefon necunoscut, nu i-am răspuns, nici nu o să îi mai răspund vreodată. Cu dânsa am să vorbesc doar la Tribunal. Trebuie să plătească pentru tot ce a zis despre mine”, a declarat, pentru Click!, Laura Lavric. Chiar dacă nu s-a putut bucura de iubirea surorii sale, Laura Lavric are parte de apreciere pe scenă, din partea fanilor, care îi știu piesele pe de rost. „În rest sunt bine, am spectacole în toată țara, sunt în juriu la un concurs și mă simt mândră. Pe lângă concertele de la noi am și la Roma, dar și în Londra, pentru românii care locuiesc acolo și pentru străinii care îmi iubesc cântelecele”, a conchis artista. 

Citeşte şi Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Laura Lavric, la un pas de sinucidere. „Aşa îmi vine să iau un pumn de pastile şi să…” VIDEO

De la ce a pornit scandalul dintre surori

Laura şi Ecaterina sunt certate la cuţite din 2012, când sora interpretei s-a dezlănţuit la tv. Iată ce grozăvii a spus atunci: „Fostul soţ al Laurei, care a fost un om minunat şi care o aştepta din turnee cu flori şi cu mâncare, a divorţat din cauza infidelităţilor ei şi a relaţiilor ei extraconjugale. Sunt plecată din ţară din ’90, am întâlnit-o la New York, iar din multe surse am aflat că ea cânta la un restaurant, iar colateral mergea cu orice bărbat care îi oferea cadouri sau bani”, spunea Ecaterina la „Acces direct” (Antena 1). Nici pârâta nu s-a lăsat mai prejos. „Pe Ecaterina găsit-o la matrimoniale. Şi atunci eu fac o socoteală, a avut o apariţie cât era mama în spital, şi a doua apariţie la două săptămâni după ce am înmormântat-o. Ei îi tropăiau hormonii de supărare că a murit mama ei şi era pe Internet. Atâta perversitate şi nesimţire, n-am văzut”, i-a dat Laura replica.