Ea este noua cucerire a lui Marcel Toader. S-a sărutat pasional cu ea toată noaptea în Centrul Vechi şi este plină de tatuaje FOTO

La aproximativ trei luni de la divorțul furtunos de Maria Constantin, Marcel Toader ar fi făcut o nouă cucerire cu prezență în lumea showbiz-ului. Cu șase divorțuri la activ, se pare că Marcel Toader nu se lasă speriat și își continuă drumul pe calea iubirii.

25 apr. 2018, 10:55

Potrivit unor surse din anturaj, lui Marcel Toader i s-ar fi aprins călcâiele după nimeni alta decât Bianca Roman, fosta ispită din emisiunea „Insula Iubirii”, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Maria Constantin, ANUNŢ ŞOC la două luni de la DIVORŢ: „Mă MĂRIT din nou!” Cine va fi naşa

Marcel Toader și-ar fi pus pe el cel mai de fițe costum și ar fi scos-o pe Bianca la un local din Centrul Vechi, la o întâlnire alături de Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi. Marcel și Bianca s-ar fi sărutat pasional toată noaptea, iar comportamentul acestuia pare chiar să o fi impresionat pe ispită, susțin aceleași surse.

Bianca Roman are o fetiță și locuiește în Brașov, orașul ei natal. Conform apropiaților, bomba sexy nu dorește să se grăbească cu măritișul și îl va testa îndelung pe Marcel Toader.