EBA, despre Ioana Petrescu: Ministrul „apciză” a lovit prin tăcerea asurzitoare a argumentelor

Elena Basescu, fiica presedintelui, a criticat-o dur pe Ioana Petrescu pentru prestatia de la consultarile de la Cotroceni, potrivit stiripesurse.ro.

14 iul. 2014, 20:27
EBA, despre Ioana Petrescu: Ministrul „apciză” a lovit prin tăcerea asurzitoare a argumentelor

Astfel, aceasta a spus că Petrescu, pe care a numit-o ”ministrul apciza”, habar nu are ”de economie sau de finante”, adaugand ca ministru a lovit ”printr-o tacere asurzitoare a argumentelor”.

”La consultările de la Cotroceni de astăzi, ministrul “apciza”, Ioana Petrescu, a lovit din nou prin tăcerea asurzitoare a argumentelor pe care le-a adus în sprijinul reducerii contribuţiilor la asigurările sociale cu cinci puncte procentuale începând de la 1 octombrie. Ca om care a făcut parte cinci ani din comisia ECON ( Afaceri economice şi monetare ) a Parlamentului European şi care a terminat, e adevărat, o mult mai modestă facultate cu profil economic, până şi eu îmi dau seama că Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finanţe şi în nicio ţară civilizată nu ar putea pretinde să ocupe un rol atât de important precum cel de ministru al Finanţelor”, a scris Elena Basescu pe Facebook.