Ecaterina Andronescu: Când s-au deschis contractele cu licenţele Microsoft nu mai eram ministrul Educaţiei

Preşedintele Senatului Universităţii Politehnica din Bucureşti, Ecaterina Andronescu, a precizat miercuri, referindu-se la acuzaţiile privind dosarul Microsoft, că la data deschiderii contractelor pentru licenţe nu mai ocupa funcţia de ministru al Educaţiei şi a subliniat că după ce a revenit în funcţie nu a avut ''nicio tangenţă'' cu acestea, transmite Agerpres.

01 oct. 2014, 10:22
Ecaterina Andronescu: Când s-au deschis contractele cu licenţele Microsoft nu mai eram ministrul Educaţiei

‘Nu am nicio legătură, în momentul în care s-au deschis contractele cu licenţele Microsoft nu mai eram ministru şi nici când am revenit ulterior nu am avut nicio tangenţă cu această licenţă. (…) Eu ştiu ceea ce s-a scris în presă. În mod normal, în opinia mea de cetăţean, trebuia să te întrebe cineva dacă tu eşti persoana despre care vorbeşte comunicatul cum a vorbit şi dacă poţi să dovedeşti cu documente că nu eşti acea persoană. (…) Mi se pare cel puţin nedrept dacă nu inacceptabil. Îmi este foarte greu să tot repet: Nu am cerut, nu am condiţionat şi nu am luat nici odată nimic de la nimeni”, a declarat preşedintele senatului UPB.

Ecaterina Andronescu a spus că este surprinsă de declaraţiile procurorilor şi a susţinut că se aruncă ‘cu noroi’.

‘Ce m-a surprins? Să arunci cu noroi într-un om fără să vezi care e realitatea vieţii şi a faptelor sale. Mi-am construit cariera în această universitate cu multă onestitate şi dăruire’, a punctat fostul ministru al Educaţiei.