Ecaterina Andronescu, despre retragerea lui Victor Ponta: Mi se pare o GREŞEALĂ şi de fond, şi de formă

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu nu este de acord cu gestul făcut de Victor Ponta de a se retrage temporar din fruntea partidului. Andronescu spune că  este "o greseala si de fond si de forma" si ca o astfel de decizie nu trebuie luata de unul singur, ci in urma consultarii cu conducerea partidului.

12 iul. 2015, 18:40
Ecaterina Andronescu, despre retragerea lui Victor Ponta: Mi se pare o GREŞEALĂ şi de fond, şi de formă

Victor Ponta anuntat duminica, printr-o scrisoare adresata liderilor PSD, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, ca a luat decizia de „a nu mai ocupa nicio functie de conducere in partid” pana la momentul in care isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile care ii sunt aduse in justitie.

Mi se pare ca este o greseala si de fond si de forma si as mai indrazni sa spun ca atunci cand ai o pozitie atat de impotranta cum este cea a dlui Ponta deciziile nu le iei doar raportandu-te la tine ci gandindu-te la toti cei care au asteptari de la tine, au avut incredere in tine, ti-au dat votul. De aceea, cred ca s-a pripit cel putin as spune. Iar ca forma, cred ca ar fi trebuit sa convoace conducerea PSD-ului si poate ca acolo intr-o dezbatere cu mai multe argumente, decizia ar fi putut sa fie una in folosul celor care au asteptari de la noi.

Chiar cred ca nu trebuia sa procedeze in felul acesta, dar discutam prea tarziu. Am incercat sa am o discutie, l-am sunat pe Victor Ponta dar probabil ca sunau prea multe telefoane. I-as fi spus ce am spus si aici”, a spus Ecaterina Andronesuc, citată de hotnews.ro

Intrebata ce crede ca se va intampla cu partidul, Andronescu a replicat: „Nu cred ca se va intampla nimic negativ cu partidul, dar sigur ca strangerea randurilor este o prima masura. Nu cred ca ceea ce se intampla cu psdul est eo problema a psdului, eu cred ca este o problema a tuturor celor care au asteptari de la acest partid, are o majoritate parlamentara si toate lucruile acestea cred ca ne obliga fara de cetatenii care ne=au adus intr-o asmenea pozitie si nu avem voie sa dezamagim„.

are îi jignește numindu-i „naivi””, a scris Gorghiu.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta RENUNŢĂ la şefia PSD până când îşi va demonstra nevinovăţia în justiţie

Premierul Victor Ponta a anunțat duminică, pe Facebook, că nu va mai ocupa nicio funcție de conducere în PSD până la momentul în care își va demonstra nevinovăția față de acuzațiile aduse în justiție. Ponta le-a trimis, în acest sens, o scrisoare liderilor PSD, în care precizează că îşi va face, „ca Prim Ministru si membru de partid”, datoria faţă de PSD.