Ecaterina Andronescu, din nou cu lacrimi în ochi: „Niciodată nu am luat mită”

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, luni, că nu a luat niciodată mită. Cu lacrimi în ochi, fostul ministru al Educaţiei a spus că ea şi-a învăţat studenţii "să nu vină nici măcar cu o floare" la evenimentele festive.

19 oct. 2015, 13:00
Ecaterina Andronescu, din nou cu lacrimi în ochi: „Niciodată nu am luat mită”

Acuzată în Dosarul Microsoft, Ecaterina Andronescu a reiterat, luni, ideea că ea nu a luat niciodată nimic.

„Nu intră în discuţie nici corupţia, nici traficul de influenţă. Atunci când a fost lansată această acuzaţie, în referat s-a scris că am fost ministru între 2008 şi 2012. (…) În perioadele în care s-au cumpărat licenţele Microsoft nu am fost ministru. S-a plecat cu suspiciune de abuz în serviciu. Vă rog, să mizaţi pe sinceritatea şi onestitatea mea. Aştept să se cerceteze dosarele.  Niciodată nu am cerut, nu am luat şi nu am condiţionat pe nimeni şi de la nimeni nu am luat nimic”, a spus Andronescu, într-o emisiune la Digi 24.

Întrebată dacă a primit mită, fostul ministru a răspuns cu lacrimi în ochi: „Niciodată. Eu mi-am învăţat studenţii (se opreşte câteva secunde), la începutul anului universitar sau când este un eveniment festiv, să nu vină nici măcar cu o floare.”

„Îmi cer scuze pentru momentul cumplit în care am terminat”, a încheiat Andronescu.