Ecaterina Andronescu, perlă despre Bac: Orice evaluare evaluează subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă

Publicat: Joi, 11 Iulie 2019 13:13 // Actualizat: Joi, 11 Iulie 2019 13:13 // Sursa: romaniatv.net

Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, a avut un răspuns inedit la întrebarea unui moderator TVR, care a vrut să știe dacă bacalaureatul reflectă cunoștințele pe care le-a acumulat un elev în liceu. 

Foto: gov.ro

„Orice evaluare evaluează subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă. Sigur reflectă programa școlară, fără îndoială pentru că subiectele au fost din programele școlare pe diferite tipuri și profile de învățământ. Ce fac cu aceste cunoștințe, asta fără îndoială este o întrebare la care cred că mai trebuie să lucrăm pentru că eu mi-aduc aminte, ca studentă fiind, chiar la ora de discipline dificile, matematica superioară pe care o face Politehnica pentru orice facultate, profesorul meu de matematică ne spunea la ce folosim fiecare dintre lucrurile pe care le învățam. Și de aceea îndreptarea modalității de predare și către utilitatea acelor cunoștințe cred că ar face și lecția mai atractivă și deopotrivă elevii ar înțelege de ce trebuie să învețe, la ce le sunt utile cunoștințele”, a definit Ecaterina Andronescu Bacalaureatul, la TVR.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bacalaureat Ecaterina Andronescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8074
RON
27 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H