Echinoctiu de primavară 2021. Momentul în care ziua devine egală cu noaptea

Echinocţiul de primăvară marchează începutul primăverii astronomice, când ziua devine egală cu noaptea.

20 mart. 2021, 09:48
Echinoctiu de primavară 2021. Momentul în care ziua devine egală cu noaptea

Echinoctiu de primavară 2021. Începând cu 20 martie, ziua începe să crească, iar durata nopţii va fi în scădere, până la data de 21 iunie, când va avea loc momentul solstiţiului de vară.

Echinocţiu de primăvară influenţează data la care se celebrează cea mai mare sărbătoare a creştinilor, Învierea Domnului sau Sfintele Paşti. Paştele este serbat întotdeauna în prima duminică după faza de Lună Plină, de după echinocţiu de primăvară.

Citeşte şi: Echinocțiul de primăvară, 20 martie 2021. Mihai Voropchievici a dezvăluit secretul. Iată cum ne dezlegăm de vrăji și de blesteme în această zi

Echinoctiu de primavară 2021.  ”La începutul primăverii, în luna martie, întotdeauna se schimbă energiile și toate negativitățile – frici, spaime, blsteme – se manifestă destul de intens, dar mai mult în zona rurală. Sunt niște momente destul de neplăcute, de aceea e bine ca în această perioadă fiecare creștin când s-a trezit dimineața să spună o rugăciune puternică pentru ocrotirea casei, familiei, celor din jur.

La fel de bine e recomandat ca fiecare creștin să bea o gură de agheasmă, tot ca sistem de protecție. La fel de util e să solicităm unui preot să facă sfeștania casei. Indiferent că sunt la țară sau la oraș, oamenii fac aceste lucruri pentru că astfel pot goni energiile negtive de peste an, acumulate în diferite situații.

La fel de bine, noi, muritorii de rând spunem că dacă venim de la biserică cu o lumânare aprinsă putem curăți casa, energetic. Eu știu ce făcea bunica: dădea cu lumânarea aprinsă la tocul ușii, punea și niște căpățâni de usturoi – pentru că se spunea că la începutul lui martie înviau strigoii.

Energiile negative se manfestă de regulă la trecerea de la un sezon la altul. Dar putem să le eliminăm ușor – făcând sport sau mergând la o pimbare, cu un dialog mai vesel, vizionând o comedie, ca să ne mai descărcăm puțin sufletul – a mai recomandat Mihai Voropchievici, în direct, la Antena 3.

Citeşte şi: Echinoctiu de primavara 2021. Semnificatii astrologice PUTERNICE. Cum te influenteaza energia primaverii

 


loading...
Partenerii noștri