ECHINOCTIU DE TOAMNA 2014: Ce evenimente se vor produce în următoarele trei luni

Publicat: Duminică, 21 Septembrie 2014 12:42 // Actualizat: Duminică, 21 Septembrie 2014 12:45 // Sursa: romaniatv.net

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2014: Luna în prima Casă va aduce schimbări în rândul populaţiei, cu uşoare îmbunătăţiri poate pentru femei şi copii şi cu ceva beneficii publice aşa, de praf în ochi.

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2014 reflectă momentul adunării recoltei crescute din plantarea seminţelor în primăvară. Ziua şi noaptea sunt aproximativ egale, urmând apoi ca noaptea să „ocupe mai mult spaţiu" pentru ca noi să începem să economisim energie şi resurse. Astrologic, momentul (23 septembrie, ora 5,29) coincide cu intrarea Soarelui în zodia Balanţei, una de reconciliere. Semnul aduce un alt tip de energie, care ne ajuta să medităm la ceea ce s-a manifestat până acum.

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2014: Ascendentul astrogramei se află în Fecioară, o zodie a detaliului, ocupată de Luna aflată lângă Venus într-o poziţie cam slăbită. Pentru români, oamenii de rând, modul în care vor acţiona, starea şi atitudinea lor, pornind de la sănătate, prosperitate sau nu, şi terminând cu alegerile lor şi amănuntele asupra afacerilor interne, toate acestea ar putea influenţa condiţia generală a României pentru următoarele 3 luni. Există tendinţa de a acorda atenţie mărită a tot ce înseamnă distracţie şi cancan, amănunte picante din viaţa liderilor, petrecere pe banii (nu se ştie ai cui) fără însă a ne gândi la răspunderile noastre faţă de comunitate căci, să nu uităm că în zodia opusă ascendentului ne aşteaptă Neptun, planeta iluziei.
Împlinirea fazei de Lună Nouă în imediata perioadă, pe 24 ale lunii, vine cu schimbare şi suflu nou de putere, dar şi în sectorul financiar, nu neapărat pozitiv şi nu înainte de a provoca multă nelinişte şi tulburări între cei care se ocupă de asta.
Luna în prima Casă va aduce schimbări în rândul populaţiei, cu uşoare îmbunătăţiri poate pentru femei şi copii şi cu ceva beneficii publice aşa, de praf în ochi.

„Asistăm la promisiuni de beneficii pentru afacerile interne, unele prin noi ordonanţe şi reglementări, sau probabil că tot afacerile cu statul vor fi cele profitabile pentru unii.
Prin conjuncţia Lună-Venus vom asista la întruniri şi festivităţi, iar actele de caritate şi filantropia vor fi active (probabil că planetele ştiu ele ce ştiu despre pomenile electorale!), dar multe din ele vor fi învăluite în ceaţa Opoziţiei cu Neptun aşa încât ochiului poporului să le scape detaliile. Şi dacă iau în considerare poziţia puternica a lui Neptun în Peşti înclin să cred că partidele de dreapta vor fi cam ghinioniste", a spus astrologul Lorina Corozan, de la Cabinetul Astro Skat din Oneşti.

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2014: Deşi Venus e în cadere în zodia Fecioarei, sextilul ca aspect pozitiv pe care îl face cu Saturn-Profesorul, planeta ce poate ţine locul inclusiv reprezentantiţor legii, ar mai putea pune ordine printre viciile şi dorinţele nesăţioase pe care le manifestă unii.
Faptul că Soarele păşeşte în casa banilor nu ar trebui să ne încânte. „Cu toate că el activează acest sector, poziţia nefastă în zodie mă determină să cred că mai curând monedele se vor risipi, cheltuielile din venituri publice vor creşte, recuperate fiind mai târziu probabil din alte taxe şi impozite", a atras atenţia astrologul.

De asemenea, un Mercur încetinit, neaspectat corespunzător şi pregătindu-se de retrogradare nu va avea forţa sp schimbe lucrurile în bine, putând contribui şi el la practici frauduloase pe piaţa monetară.
Şi dacă aceste situaţii ar fi putut fi evitate, chiar gestionarea corespunzătoare a banului public putea constitui o cale deschisă spre progres, cu Capul Dragonului aici. Cu siguranţă asta nu se va petrece dat fiind Uranus impulsiv situat lângă Pedeapsa Divină şi acţionând în Opoziţie din exterior, drept pentru care angajaţii vor fi nemulţumiţi de deprecierea schimburilor comerciale. Nici legat de poştă şi transporturi lucrurile nu stau pe roze, iar drumurile proaste vor continua să fie presarate de accidente.
„În plus, nu m-ar mira să auzim de probleme de sănătate ale unor cunoscuţi oameni de cultură, în special literatură şi publicistică, ori de provocări în domeniul educaţiei. Cu Marte în Sagetator, Guvernul poate avea probleme cărora va trebui să le facă faţă, piaţa imobiliară va avea în continuare de suferit şi, în plus, nu-s excluse incendii, poate chiar la clădiri publice", a mai spus Lorina Corozan.

Şi poziţia complexă a lui Uranus avertizează de posibile explozii, probleme legate de electricitate ori de călătoriile pe calea aerului sau decese ciudate şi bruste. Mişcările democratice probabil că vor suferi înfrângeri, cauzele populare stau nesoluţionate, iar unii vor rămâne cu nemulţumirea. Medical, încă există pericol de epidemii aduse de dincolo de graniţă.
Pluto în Capricorn poate transforma viaţa unora prin câştiguri nesperate la jocurile de noroc, pe alţii prin putere mare de regenerare după o perioada de suferinţă, dar, în aceeaşi măsură, putem auzi cu regret şi despre decesul unor personalităţi din lumea filmului şi teatrului sau, în cel mai fericit caz, de indispoziţii ale celor care practică această meserie.
Jupiter într-un sector ascuns ar putea favoriza instituţiile de ajutor şi orfelinatele, penitenciarele şi azilurile de bătrâni pe de o parte, iar pe de alta aduce cheltuieli extravagante, inclusiv din bani împrumutati de stat, dar şi hotărâri justiţiare ori din tagma bisericească, ferite de ochii noştri, deci, netransparente.
Trezoreria nu îşi va aduna fondurile propuse, comerţul ilicit continuă, chiar dacă pe ici, pe colo, unii mai plătesc conform legii pentru asta, valoarea acţiunilor va fi în scădere şi încă vor fi companii care-şi vor declara falimentul.

Neptun în casa parteneriatelor poate indica şi joc dublu din partea puterilor externe, iar România ar trebui să se pună în gardă împotriva intrigilor ori putem asista la neplăceri în instantele judecătoreşti.
„Indiferent ce ne oferă Cerul în următoarelor 3 luni, cu toţii trebuie să ne orientăm aşa încât să încercăm să păstrăm un echilibru între aspectele vieţii, să găsim balanţa între interior şi exterior", a fost sfatul astrologului Lorina Corozan, de la Cabinetul Astro Skat din Oneşti.

 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 sep 13:40
...uşoare îmbunătăţiri poate pentru femei şi copii şi cu ceva beneficii publice aşa, de praf în …read more ...
21 sep 13:32
...îmbunătăţiri poate pentru femei şi copii şi cu ceva beneficii publice aşa, de praf în ochi. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
21 sep 13:02
... ECHINOCTIU DE TOAMNA 2014: Luna în prima Casă va aduce schimbări în rândul populaţiei, cu uşoare...
1
EUR
4.8127
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H