Echinoctiul de primavara 2021 si zodiile! Iata impactul schimbarii anotimpului asupra zodiilor

Ce aduce echinoctiul de primavara fiecarui semn zodiacal? Este startul pentru un nou ciclu, un nou inceput sau al unui nou set de provocari.

18 mart. 2021, 09:15
Echinoctiul de primavara 2021 si zodiile! Iata impactul schimbarii anotimpului asupra zodiilor

Echinoctiul 

de primavara 2021 va avea loc intre 20 si 21 martie. Soarele se va muta in Berbec si in timp ce traverseaza constelatia ne vom bucura de o perioada minunata in care ziua si noaptea vor avea acelasi numar de ore. De altfel, echinoctiu inseamna „noapte egala”, noaptea si ziua impartindu-si in mod egal cele 24 de ore. Lumina este in crestere.

Echinoctiul este momentul cand ziua si noaptea sunt egale in orice loc de pe Pamant, datorita faptului ca Soarele, in miscarea sa aparenta pe cer, se afla exact pe ecuatorul ceresc. Echinoctiul are loc de doua ori pe an. Prima data este momentul cand Soarele traverseaza ecuatorul ceresc trecand din emisfera cereasca sudica in cea nordica, in jurul datei de 21 martie, reprezentand echinoctiul de primavara in emisfera nordica si echinoctiul de toamna in cea sudica.

Echinoctiul de primavara 2021. Berbecul este primul semn al ciclului zodiacal, iar intrarea soarelui in Berbec reprezinta inceputul unui nou ciclu.

In plus, echinoctiul reprezinta primavara in Emisfera Nordica si inceputul toamnei in Emisfera Sudica.

Primavara este perioada in care florile incep sa-si deschida petalele. Am depasit iarna, acum este timpul pentru dezvoltare si noi inceputuri. Energia primaverii inseamna trecerea de la Sinele Interior la Manifestarea externa. Inseamna rejuvenare si nastere – un nou start in vietile noastre.

Toamna, pe de alta parte, este sezonul mortii. Ne indreptam spre iarna si ni se aminteste de inevitabilitatea mortii. Insa cea mai interesanta componenta a acestui ciclu este amintirea primaverii – ca renasterea va avea loc in curand.

Este important ca unele lucruri sa moara astfel incat sa poata fi inlocuite si mai apoi sa poata renasca cu un scop mai inalt.

Toamna ne incurajeaza sa ne indreptam atentia spre sinele interior.

Sa privim in interior si sa ne gandim la vietile noastre, ne analizam gandurile si incercam sa ne eliberam de ele. Este timpul sa ne facem ordine in ganduri si sa facem loc pentru noul pe care ni-l aduce primavara.

Ce aduce echinoctiul de primavara fiecarui semn zodiacal? Este startul pentru un nou ciclu, un nou inceput sau al unui nou set de provocari. Pentru Tauri, psihicul va ocupa mai mult loc in a 12 a casa a subconstientului pe masura ce se schimba sezonul, in timp ce Pestii se vor simti mai materialisti pe masura ce Soarele va intra in casa 2 a posesiunilor materiale.

Echinoctiul de primavara 2021– semnificatii pentru BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

La multi ani, Berbecule! Ai asteptat tot anul sa simti din nou focul zodiei tale, mai ales ca tu esti semnul cardinal de foc. Soarele este in zodia ta, ceea ce inseamna ca toata lumea se va simti vie cu energia proactiva si dinamica a acestei zodii. Tu esti conducatorul primei case, deci bucura-te ca lumea vine pe drumul tau si iti accepta obiceiurile de foc. Totul in nivelurile de energie si creativitate vor fi infierbantate, daca permiti asta.

Echinoctiul de primavara 2021– semnificatii pentru TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu vei traversa o perioada in care te vei simti destul de ciudat si asta pentru ca intuitia iti arata parti pe care de regula le tii ascunse fara sa le infrunti. Miscarea prin casa 12 a subconstientului este destul de dificila dar este o mutare necesara si benefica inainte de a intra in semnul zodiei tale la final de aprilie.

Echinoctiu de primavara 2021. Semnificatii astrologice PUTERNICE. Cum te influenteaza energia primaverii

Vei experimenta multa indoiala cu privire la cine vrei tu sa fii. Subconstientul este ultimul loc unde ai vrea sa cresti, dar rezista cu stoicism. Daca imbratisezi acest timp infierbantat chiar daca te parjoleste, va trece cu bine si vei iesi proaspat din ea, avand cateva descoperiri importante de sine la activ. Toate iti vor face ca sezonul tau de aprilie-mai sa fie mai plin de savoare si satisfactie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...