Echinocțiul de toamnă 2023. PATRU ZODII au nevoie de schimbare urgentă!

Aceste patru zodii au nevoie de o schimbare urgentă odată cu schimbarea anotimpurilor. Iată ce măsuri trebuie să ia fiecare.

23 sept. 2023, 09:56
Echinocțiul de toamnă 2023. PATRU ZODII au nevoie de schimbare urgentă!

Echinocțiul de toamnă 2023. În fiecare an, la începutul ultimei decade a lunii septembrie are loc echinocțiul de toamnă. Echinocțiul de toamnă este momentul când longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180°. Din acest moment putem spune că intram in toamna astronomică.

Aceste patru zodii au nevoie de o schimbare urgentă odată cu schimbarea anotimpurilor. Iată ce măsuri trebuie să ia fiecare.

RAC
Ești sigur de tine și de capacitățile tale, și crezi că ești indispensabil! Revii cu picioarele pe pământ amintindu-ți că nimeni nu este de neînlocuit. Vibrațiile actuale vorbesc despre investiții mari pe care le-ai putea face în zilele următoare. Acest lucru ar putea să se dovedească a fi o mișcare fructuoasă dacă încetezi să te consideri centrul lumii! Fii mai altruist, ascultă mai mult și pune-ți întrebări. Acest lucru îți va permite să finalizezi rapid proiectele tale. Revino la realitate.

Echinocțiul de toamnă vine cu vreme caniculară în România. Toamna astronomică începe cu temperaturi de 35 de grade, dar şi furtuni
Echinocțiul de toamnă 2023. LEU
Dacă în perioada recentă prin care ai trecut ai avut tendința de a te destabiliza, astăzi te va încuraja să găsești un anumit echilibru. Cu siguranță, pentru că îți asumi totul asupra ta și încerci sistematic să aplanezi lucrurile cu familia ta, prietenii și colegii tăi de muncă, vei avea în sfârșit o anumită armonie în viața ta. Dar vibrațiile nu vor putea face totul, și de aceea ar trebui să eviți să acționezi ca un rătăcitor solitar și să faci totul singur. Veți avea mai mult succes în viața ta profesională. Fii diplomat, receptiv și nu grăbi ritmul prea mult. În acest fel, vei avea și o relație mai bună cu partenerul tău.

Echinoctiu de toamna 2023. Ce trebuie sa stii despre echinoctiu si care este semnificatia spirituala. Ce ritual sa faci in ziua echinoctiului
Echinocțiul de toamnă 2023. BALANȚĂ
Intri într-o perioadă mai puțin activă acum. Cu siguranță, te lași dus de val și vei începe o nouă carieră ca începător. Dorești viața liniștită, care include relaxare, evadare și evitarea responsabilităților! Concret, ai impresia că ai renunțat la lucruri și asta nu te deranjează deloc. Dar ai dorința de cunoaștere și o curiozitate exacerbată care ar trebui să îți permită să îți menții capul deasupra apei. Sănătatea ta este bună atunci când mănânci bine și ai o dietă echilibrată.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.