Echinocţiul de toamnă influenţează zodiile. Mercur în Balanţă vine cu beneficii, anunţă Oana Hanganu

Aflat în Balanță, Mercur va favoriza comunicarea, negocierile, călătoriile ”în doi”, colaborările în plan profesional.Deciziile se vor lua doar după ce vor fi luate în calcul toate variantele și, în general, se va ține cont de interesul tuturor părților implicate sau vizate.

23 sept. 2018, 08:51
Echinocţiul de toamnă influenţează zodiile. Mercur în Balanţă vine cu beneficii, anunţă Oana Hanganu

În dimineața zilei de 23 septembrie, și Soarele va intra în zodia Balanță, eveniment care va marca Echinocțiul de toamnă.

Astfel, Soarele și planeta Comunicării, Mercur, vor acționa împreună în zodia Balanță în perioada 23 septembrie -10 octombrie 2018.

Perioadele cu Mercur în Balanță sunt, întotdeauna, mai calme, mai armonioase și mai favorabile ”consensului”.

În cupluri se trece mai ușor peste probleme, iar reproșurile, chiar dacă nu lipsesc, nu mai sunt atât de ”tăioase” ca acelea din perioadele cu Mercur în Fecioară, de exemplu, când spiritul critic al Fecioarei făcea, adesea, ”din țânțar, amăsar”.

Dar niciun tranzit astral nu este perfect! Perioada cu Mercur în Balanță va pune la încercare răbdarea multora dintre noi!
Iar asta, pentru că Balanței îi place să analizeze toate variantele și să caute informații suplimentare despre orice ar putea avea legătură cu decizia pe care trebuie să o ia. Balanței îi place să revină asupra deciziilor care, altora, li se par ”bătute în cuie” și să provoace o nouă discuție, o nouă negociere, o nouă abordare. Doar din dorința ca toate aspectele să fie avute în vedere, toate variantele să fie discutate, iar decizia să fie cea mai bună pentru toată lumea implicată sau vizată!
Însă pentru oamenii ”dintr-o bucată”, cărora le place să acționeze rapid, perioada cu Mercur în Balanță nu va fi tocmai ușoară.

Chiar și atunci când e vorba de călătorii, Balanțele se decid foarte greu. Iar prezența planetei Călătoriilor, Mercur, în Balanță, îi va influența pe mulți dintre cei care vor să plece la drum sau pe cei care își fac, deja, planuri pentru vacanța de Crăciun sau pentru Revelion. Unde să meargă? La rude sau doar cu partenerul, într-un oraș pe care vor să-l viziteze de mult timp? Dar nu-i mai bine într-o stațiune? Sau ce-ar fi să opteze pentru o croazieră? Sau, cine știe, poate e mai bine acasă, doar cu partenerul și copiii! Dar dacă se supără prietenii că nu-s invitați?

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com