Rezultat RUŞINOS pentru FOTBALUL ROMÂNESC

Selecţionata de juniori Under 19 a României a debutat cu stângul în preliminariile Campionatului European din 2015 rezervat acestei categorii de vârstă, după ce a fost învinsă, miercuri, la Tbilisi, cu scorul de 1-0 de Cipru.Echipa este antrenată de Doru Isac, cel care, săptămâna trecută, l-a atacat violent pe Gică Hagi. Isac a precizuat atunci că nu ia nici un jucător de la Academia "Regelui".

08 oct. 2014, 13:33
Rezultat RUŞINOS pentru FOTBALUL ROMÂNESC

Unicul gol al partidei, una dominată de tinerii jucători români, a fost marcat de Fanos Katelaris în prelungirile partidei (90+2). Echipa antrenată de Doru Isac a avut un raport de 11-5 la şuturile la poartă, însă nu a reuşit să înscrie, deşi a aliniat trei atacanţi, Tudorie (Oţelul Galaţi), Andrei Ivan (CS U Craiova) şi Puşcaş (Inter Milano).

România: Răzvan Negrilă – Cristian Manea, Radu Crişan, Robert Gherghe, Marius Halmaghe – Silviu Balaure, Robert Căruţă, Bogdan Danciu (căpitan; Vlad Olteanu, 73) – Alexandru Tudorie, George Puşcaş, Andrei Ivan. Selecţioner: Doru Isac.

Cipru: Tasouris – Panagi (Lemesios, 89), Fragkeskou (căpitan), Kousoulos, Nikolau – Katelaris, G. Christodoulou – Fragkou, T. Konstantinou, Lillis (Charalampous, 64) – Charalambous (P. Christodoulou, 76). Selecţioner: R. Demetriade.

Atac DUR: „Hagi are un delir de superioritate. E critic literar, doctor, se pricepe la col uterin…”

În continuare, România va întâlni Muntenegru (10 octombrie, ora 13,00) şi Georgia (13 octombrie, ora 15,00).

În Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO, se califică primele două echipe din cele 13 grupe plus echipa de pe locul 3 cu cel mai bun punctaj obţinut în partidele cu primele două clasate.