Echipaj medical din Arad, STROPIT cu URINĂ în timpul unei intervenţii

Un echipaj medical care a intervenit, luni, la un incident petrecut în municipiul Arad, unde o femeie a căzut de la etajul cinci al unui bloc şi a murit, a fost stropit de la etaj cu un lichid asemănător urinei, care ar fi fost aruncat cu o pungă.

14 mai 2013, 05:52
Echipaj medical din Arad, STROPIT cu URINĂ în timpul unei intervenţii

Echipajul medical format din patru persoane, aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), a fost solicitat după ce o femeie de 73 de ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc din municipiul Arad, potrivit Mediafax.

La sosirea echipajului, femeia era deja decedată, împrejurările în care a căzut fiind cercetate de către poliţişti. În timp ce echipa formată din medic şi asistenţi verifica starea victimei, de la un etaj al blocului a fost aruncată o pungă cu un lichid asemănător urinei.

Citeşte şi Părinţi fanatici: Au forţat-o să bea urină şi au bătut-o crunt ca să scoată dracii din ea

După miros şi aspect, era urină„, a spus una dintre asistente.

Şeful SAJ Arad, Roberto Schill, a declarat că echipajul s-a retras la bază pentru a-şi schimba echipamentul de serviciu. Conform sursei citate, instituţia va depune o reclamaţie la Poliţie, pentru a cerceta incidentul, astfel încât persoana care a aruncat cu lichidul în echipaj să fie trasă la răspundere.

Se pare că cineva a aruncat de la etaj cu o pungă cu urină. Hainele celor patru angajaţi erau ude şi trebuiau schimbate„, a spus Schill.

Citeşte şi Povestea femeii care a învins CANCERUL consumându-şi propria URINĂ