Eclipsa de Lună, 23 martie: cum influenţează zodiile

Astăzi are loc Eclipsa de Lună care, din păcate, nu va fi vizibilă la noi în țară. Eclipsa de Lună prin penumbră va începe la ora 12:01 și va dura 4 ore și 15 minute. 

23 mart. 2016, 10:36
Eclipsa de Lună, 23 martie: cum influenţează zodiile

ECLIPSA DE LUNĂ va putea fi observată în Asia, Australia, Oceanul Pacific și Vestul Americii. Din punct de vedere astrologic, luna martie e foarte importantă căci două planete mari, Jupier și Saturn, se întâlnesc și are loc Eclipsa de Lună din 23 martie în Balanță. Cum ne influențează acest fenomen astronomic?

Eclipsa de astăzi are loc cu Luna în Balanță gradul 3:17 în opoziție cu Soarele în Berbec gradul 3:17 iar Luna se află în apropierea Nodului Nord Lunar în Fecioara gradul 21:50. Ce înseamnă eclipsa pentru tine?

E o perioadă în care să îți arăți gratitudinea și indulgența față de persoanele dragi. Dacă îți eliberezi acum emoțiile și te detașezi de sentimentele negative, vei avea de câștigat peste două săptămâni, când are loc Luna Nouă.

Așadar, e timpul să te arăți indulgentă, să ierți oamenii care ți-au greșit, fie cu lucruri mici, fie de natură mai serioasă. Fă o listă cu cei pe care trebuie să-i ierți. E momentul să respingi toate aspectele negative pe care le-ai adunat în ultima vreme.

Citeşte mai mult pe feminis.ro