Eclipsa de Luna plina a castorului. 4 zodii PUTERNIC afectate de cea mai lunga eclipsa a secolului pe 19 noiembrie 2021

Luna plina a lui noiembrie 2021 este eclipsata, la propriu. Este Luna plina a castorului, in zodia Taurului si pune accent puternic pe statornicia, pragmatismul si incapatanarea Taurului.

17 nov. 2021, 13:05
Eclipsa de Luna plina a castorului. 4 zodii PUTERNIC afectate de cea mai lunga eclipsa a secolului pe 19 noiembrie 2021

Eclipsa de Luna plina a castorului. Fiind vorba de o eclipsa, este un mesaj ca a venit timpul pentru actiune, pentru o schimbare, pentru o rupere a rutinelor zilnice. O contradictie intre termeni, ceea ce poate tulbura putin apele si te poate face sa te simti inconfortabil. Poti fi scos din carapacea ta, dar asta nu este neaparat ceva rau.

Minerva, avertisment pentru trei zodii: Eclipsa de Lună din 19 noiembrie aduce cumpene mari VIDEO
Iata care sunt cele 4 zodii puternic afectate de eclipsa de Luna plina castorului din 19 noiembrie 2021.
Taur
Draga Taur, aceasta lunatie iti incinge casa, asa ca te poti astepta la schimbari monumentale in zona identitatii tale. Ca semn fix, nu esti foarte pasionat de schimbare. Esti provocat dincolo de limitele confortului tau. Dar si recompensele vor fi pe masura daca reusesti sa treci de bariere.

Băutura-minune care te ajută să topești ZECE kilograme într-o lună. Se prepară în 30 de secunde și are numeroase beneficii pentru organism!
Leu
Draga Leu, aceasta eclipsa se petrece in zona vietii tale publice, lasandu-te expus si vulnerabil. Simti o oarecare presiune atat la job, cat si in viata sociala, ca sa te comporti in anumiti parametri ca sa nu-i nelinistesti pe ceilalti. Atentie, insa, in incercarea de a-i multumi pe ceilalti, exista riscul sa te epuizezi. Nu te baza prea mult pe altii, fa cum simti tu ca este mai bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri