Eclipsa de Luna plină a castorului. 8 noiembrie 2022. 4 zodii PUTERNIC afectate. Află cum!

Este Luna plină a castorului, în zodia Taurului și pune accent puternic pe statornicia, pragmatismul și încăpățânarea Taurului.

08 nov. 2022, 06:44
Eclipsa de Luna plină a castorului. 8 noiembrie 2022. 4 zodii PUTERNIC afectate. Află cum!

Luna plină a lui noiembrie 2022 este eclipsată, la propriu. Este Luna plină a castorului, în zodia Taurului și pune accent puternic pe statornicia, pragmatismul și încăpățânarea Taurului. Dar, în același timp, fiind vorba de o eclipsa, este un mesaj că a venit timpul pentru acțiune, pentru o schimbare, pentru o rupere a rutinelor zilnice. O contradicție între termeni, ceea ce poate tulbură puțin apele și te poate face să te simți inconfortabil. Poți fi scos din carapacea ta, dar asta nu este neapărat ceva rău.

Horoscop noiembrie: Zodia cu noroc chior. Va avea parte de câștiguri financiare considerabile în ultima lună a toamnei

Iată care sunt cele 4 zodii puternic afectate de eclipsa de Luna plină castorului din 8 noiembrie 2022.

Taur
Dragă Taur, această lunație îți încinge casă, așa că te poți aștepta la schimbări monumentale în zona identității tale. Că semn fix, nu ești foarte pasionat de schimbare. Ești provocat dincolo de limitele confortului tău. Dar și recompensele vor fi pe măsură dacă reușești să treci de bariere.

Horoscop karmic 7-13 noiembrie 2022. Zodia care va avea numai ghinioane, toate relele se adună

Leu
Dragă Leu, această eclipsa se petrece în zona vieții tale publice, lăsându-te expus și vulnerabil. Simți o oarecare presiune atât la job, cât și în viață socială, că să te comporți în anumiți parametri că să nu-i nelinistesti pe ceilalți. Atenție, însă, în încercarea de a-i mulțumi pe ceilalți, există riscul să te epuizezi. Nu te baza prea mult pe alții, fă cum simți tu că este mai bine.

Scorpion

Dragă Scorpion, această eclipsa aduce în centrul atenției relațiile tale. S-ar putea să simți că totul ia o întorsătură neașteptată sau să îți dai seama că nevoile tale sunt cu totul altele într-o relație. Nu ignoră tiparele care te rănesc sau care te pun într-o lumina nefavorabilă căci vei ajunge la frustrări mari și spiritul tău va avea de suferi. Înfruntă direct problemele și înconjoară-te de oamenii care te sprijină cu adevărat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.