ECLIPSA DE SOARE 11 AUGUST 2018 LIVE VIDEO: De unde poate fi văzută. STREAMING ONLINE

ECLIPSA DE SOARE 11 AUGUST 2018 LIVE VIDEO: Eclipsa parțială de Soare de pe data de 11 august 2018 nu va fi vizibilă și în România, dar poate fi observată în alte zone ale lumii, precum nord-estul Asiei, nord-estul Canadei, Finlanda, Norvegia, Groenlanda, Rusia. Acest lucru nu înseamnă însă că nu ne afectează și pe noi.

11 aug. 2018, 09:02
ECLIPSA DE SOARE 11 AUGUST 2018 LIVE VIDEO: De unde poate fi văzută. STREAMING ONLINE

ECLIPSA DE SOARE 11 AUGUST 2018 LIVE VIDEO:,Pe data de 11 august 2018 va avea loc fenomenul de Lună Nouă și va fi însoțit de o eclipsă parțială de Soare, dar care nu va fi vizibilă, însă, și din România. Aspectele vin cu o puternică influență asupra tuturor zodiilor, în funcție de sectorul astrologic unde se formează. 

Luna Nouă este, de obicei, un aspect pozitiv și benefic zodiilor, simbolizând un nou început, preluarea inițiativei, demararea unui proiect sau deschiderea unei etape noi într-un anume domeniu din viață, însă atunci când este însoțită de o eclipsă de Soare vine cu surprize neașteptate de natură să schimbe complet contextul din prezent. Cu alte cuvinte, eclipsele, la modul general, produc răsturnări de situație.

Luna Nouă se formează acum în zodia Leu, iar aspectul aduce, la modul general, mai mult curaj, determinare, putere și multă îndrăzneală pentru toți nativii. În plus, trebuie să ținem cont că în această perioadă de două săptămâni, cam cât durează aspectele de lună nouă, Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, este retrogradă întocmai în semnul Leu, fapt ce va îngreuna suplimentar contextele astrale create de lună și eclipsă. Mercur retrogradează în Leu până în data de 19 august 2018, când își va relua mersul direct prin aceași zodie Leu.