ECLIPSA DE SOARE: Ce zodii vor fi afectate din 20 martie. Previziunile astrologului Mariana Cojocaru

ECLIPSA DE SOARE 2015. Eclipsa de Soare din 20 martie va avea influenţe puternice în special asupra Europei, deoarece este vizibilă doar pe acest continent, şi ne va determina din punct de vedere astral să ducem la bun sfârşit toate lucrurile pe care le-am amânat dintr-un motiv sau altul.

17 mart. 2015, 12:47
ECLIPSA DE SOARE: Ce zodii vor fi afectate din 20 martie. Previziunile astrologului Mariana Cojocaru

„De două săptămâni suntem într-o perioadă extrem de tensionată deoarece eclipsele funcţionează pe o perioadă mai lungă plus/minus trei săptămâni perioadele în care ele se manifestă. Această eclipsă de Soare este foarte importantă deoarece vizează Europa. Totuşi, nu va avea greutatea karmică a eclipsei din 1999, care a fost una totală şi a determinat ca anul 2000 să fie unul extrem de greu pentru continent, deoarece, în 20 martie, Soarele va fi acoperit doar în proporţie de 55%”, a declarat astrologul Mariana Cojocaru pe România TV.

Citeşte şi Eclipsa de Soare 2015. Fenomenul astronomic va afecta reţeaua electrică din Europa

 

Nativii vizaţi de această ECLIPSA DE SOARE sunt Berbecii, Peştii, deoarece eclipsa se produce la Cuspidă, exact la trecerea între cele două zodii, precum şi zodiile Balanţa şi Fecioară.

ECLIPSA DE SOARE marchează deznodămintele care nu mai poti fi amânate. De obicei, rezolvările sau finalizările sunt binevenite în viaţa noastră, de cele mai multe ori ele fiind pozitive, dar există situaţii în care noi le putem privi din celălalt unghi şi să avem impresia că presiunea este agresivă şi că ne loveşte.

ECLIPSA DE SOARE vizează mai mult bărbaţii, aşa cum eclipsa de Lună vizează mai mult femeile.

ECLIPSA DE SOARE din 20 martie vrea să terminăm foarte multe proiecte care din diverse motive nu au fost finalizate, iar Saturn retrograd ne ajută cu răbdare şi perseverenţă să ducem aceste lucruri la bun sfârşit, a explicat astrologul Mariana Cojocaru.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Cum ne afectează Saturn retrograd în această săptămână