Eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021 vine cu schimbări radicale de viaţă datorită lui Saturn, Uranus şi Mercur

Suntem in plin sezon de eclipse de final de an si ne pregatim pentru ultima Luna Noua a acestui an iar noi ne dorim cu totii mai multa liniste si pace.

02 dec. 2021, 13:08
Eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021 vine cu schimbări radicale de viaţă datorită lui Saturn, Uranus şi Mercur

Eclipsa de Soare din 4 decembrie 2021 vine cu schimbări radicale de viaţă datorita lui Saturn, Uranus şi Mercur

Insa nu degeaba se numeste “sezonul eclipselor” pentru ca inca suntem in miezul energiei lor speciale. Finalul primei saptamani de decembrie aduce eclipsa de Soare si Luna Noua in semnul mutabil de foc al Sagetatorului.

Stim ca Lunile Noi aduc noi inceputuri insa aceasta este diferita. Vom simti ca un anumit capitol din viata se incheie. Energia aceasta de final se datoreaza faptului ca avem parte de ultima eclipsa din axa Sagetator-Gemeni care a inceput pe 5 iunie 2020.

Avem de-a face cu un moment intens care ne aduce cu picioarele pe pamant – pe Noul Pamant – deci sa il tratam cu atentia si seriozitatea pe care il merita. Data de 4 decembrie anunta un strigat de trezire de a fi onesti, deschisi si pregatiti pentru montagne-russe-ul vietii care apare inevitabil ca si curs firesc de trai.

Eclipsa de Soare din Sagetator ne impinge sa ajungem la o concluzie curajoasa.
Lunile Noi ne dau, in general, ocazia de a capata claritate cu privire la un nou capitol de viata ce se anunta pentru urmatoarele doua saptamani – pana la Luna plina urmatoare si chiar pana peste sase luni cand apare Luna plina corespondenta.

Iar cand o Luna Noua este acompaniata de o eclipsa solara – deci atunci cand Luna arunca umbra peste Soare – intensitatea momentului este amplificata, intarindu-ne motivatia de a ne recunoaste emotiile cele mai profunde si sincere, de a sta demn si drepti in propria constiinta de sine si de a lua initiativa de a avansa cu curaj pe o cale cu totul si cu totul noua.

Acest spirit aventuros, de pionierat, specific eclipselor este amplificat de faptul ca pe 4 decembrie evenimentul astral are loc in zodia curajoasa, a oamenilor liberi, asumati si extroverti a Sagetatorului, condusa de Marele Benefic Jupiter. Asadar, sa ne asteptam la schimbari ce au loc in preajma acestei Luni Noi care se centreaza in jurul cautarii adevarului, a calatoriilor pe termen lung, modului de a gandi si a credintei.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.