Eclipsa inelara de Soare in Gemeni! Ce aduce „cercul de foc” din 10 iunie 2021 pentru zodii

Eclipsa inelara de Soare in Gemeni este cea de-a 16-a eclipsa din secolul XXI. Ea va fi vizibila din Nord-estul Canadei, Groenlanda, Oceanul Arctic.

08 iun. 2021, 06:45
Eclipsa inelara de Soare in Gemeni! Ce aduce „cercul de foc” din 10 iunie 2021 pentru zodii

Eclipsa inelara de Soare .Joi, 10 iunie, Luna noua va eclipsa Soarele in zodia Gemeni, lasand pe cer un inel de foc. Eclipsa inelara de Soare este un spectacol astronomic. Dar nici din punct de vedere astrologic nu este un eveniment de ignorat. Mai ales ca efectele lui se vor resimti toata vara.

Eclipsa inelara de Soare in Gemeni este cea de-a 16-a eclipsa din secolul XXI. Ea va fi vizibila din Nord-estul Canadei, Groenlanda, Oceanul Arctic (trecand peste Polul Nord) si Nordul Extremului Orient rus. In cea mai mare parte a Europei va fi vizibila doar eclipsa partiala. Durata elipsei de Soare va fi de maximum 100 de minute si va incepe cand Soarele va rasari deasupra Canadei (Ontario) si apoi se va intinde pe tot globul. Fenomenul va incepe la ora 5:25 EST (Eastern Standard Time), (GMT-5 ore).

Eclipsa de soare 2021. Fenomen astrologic rar. Când ajunge Eclipsa de Soare în România. „Cercul de foc” de apropie cu repeziciune!
Potrivit reprezentantilor Observatorului Astronomic, in Romania eclipsa partial va putea fi vazuta doar in Vestul Romaniei. Cel mai devreme, fenomenul se va vedea in Romania la ora 13.17 si cel mai tarziu la ora 14.08, in estul tarii. La noi in tara, durata variaza, fiind de o ora si 18 minute in nord si vest si de numai cateva minute in centru. Acoperirea maxima va fi vizibila in nord-vestul extrem al Romaniei, Satu Mare si se va vedea numai 2% din suprafata Soarelui.

Atentie!
Pentru a observa cu ochiul liber o eclipsa de Soare, de orice tip ar fi ea, este nevoie de un filtru solar special. Fara acest filtru observarea eclipsei duce la accidente grave ale ochiului, care pot ajunge pana la orbire. Filtrul cel mai accesibil este filtrul de sudura mai dens, insa, din cauza grosimii sticlei, pot aparea imagini duble. Filtrul ideal, numit filtru Mylar, este o pelicula aluminizata care oprește radiatiile periculoase. O alta varianta sigura este proiectarea imaginii solare pe un ecran, chiar improvizat dintr-o coala alba de hartie sau de carton.

Iata ce aduce eclipsa inelara de Soare in Gemeni pentru fiecare zodie in parte

BERBEC
Esti in mijlocul unui proces major de invatare si de dezvoltare spiritual. „Cercul de foc” iti inspira noi moduri de a-ti exprima gandurile si de a-ti comunica ideile. Asa ca nu te mai incapatana sa faci totul in felul tau. Ai multe de oferit lumii, iar daca nu reusesti sa o faci cum trebuie ii vei priva pe ceilalti de intelepciunea ta.

TAUR
Se intampla ceva la capitolul finante, ceea ce te poate destabiliza. Pentru un mai mare sentiment de control, incearca sa renunti la cheltuielile din categoria „lux”. Cu eclipsa de Soare si cu Mercur retrograd ai nevoie de o abordare mai conservatoare a banilor tai.

Horoscop Mihai Voropchievici: Ce zodii vor avea Casa Banilor plină până la sfârşitul anului
GEMENI
Eclipsa de Soare activeaza chestiuni ultra-personale. Asteapta-te la imbunatatiri semnificative ale increderii de sine, ale simtului independentei, ale relatiilor. Iti dezvolti anumite parti ale identitatii tale, asa ca poti fi altfel decat ai fost pana acum. Te simti mai autentic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.