Ed Sheeran are coronavirus: „Adresez scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a anunţat, duminică seară, pe Instagram, că s-a infectat cu coronavirus.

24 oct. 2021, 23:21
Ed Sheeran are coronavirus: „Adresez scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”

Din păcate am fost testat pozitiv cu Covid, aşa că acum mă autoizolez şi respect recomandările guvernului”, a scris artistul pe Instagram.

El a menţionat că, în măsura în care va fi posibil, va oferi interviurile programate şi va susţine momentele artistice programate de acasă.

Scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”, a adăugat artistul.

Ed Sheeran avea programată în 29 octombrie lansarea unui nou album, intitulat „=”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ed Sheeran, în vârstă de 31 de ani, a concertat în România în 2019, într-un turneu pentru promovarea celui de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy. Concertul a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti. În deschidere, au cântat James Bay şi Zara Larsson.

Citeste si Jan Hilgen, fostul soţ al Angelei Similea, a murit de Covid la Spitalul Universitar

Artistul britanic s-a născut în Halifax, Anglia. Crescut în Framlingham, Suffolk, s-a mutat în Londra în 2008 pentru a urma o carieră muzicală.

În urmă cu un an, Ed Sheeran și soția lui Cherry Seaborn au devenit părinţi. Cuplul are o fetiță pe care o cheamă Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

”Am un mesaj scurt despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Suntem total îndrăgostiţi de ea. Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Cu mult drag, ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă”, anunţa artistul britanic la scurt timp după ce devenise tată.

Citeste si Mai bine la puşcărie, decât acasă cu nevasta. Un deţinut aflat în arest la domiciliu a cerut transferul la închisoare, exasperat de soţie