Ed Westwick din Gossip Girl, acuzat de viol. O actriţă face declaraţii şocante: M-a apucat violent de faţă

Ed Westwick, cunoscut pentru rolul din serialul "Gossip Girl", este acuzat de o actriţă că a violat-o cu trei ani în urmă. Kristina Cohen spune că totul s-a petrecut pe când se afla în vizită la reşedinţa acestuia, alături de iubitul ei din acea perioadă, producătorul american Kaine Harling.

08 nov. 2017, 11:07
Ed Westwick din Gossip Girl, acuzat de viol. O actriţă face declaraţii şocante: M-a apucat violent de faţă

Actriţa Kristina Cohen a postat pe pagina de Facebook un mesaj şocant. Actriţa spune că în urmă cu trei ani a fost violată de actorul Ed Westwick. Totul se pare că s-a petrecut în reşedinţa acestuia, unde se afla alături de iubitul ei din acea perioadă, producătorul american Kaine Harling.

Ed Westwick ar fi spus iniţial că „ar trebui să facem sex toţi trei”. Cohen susţine că a vrut să plece în acel moment, dar a fost convinsă de partenerul ei să rămână la cină, pentru „a nu pune gazda într-o situaţie inconfortabilă“, scrie Huffington Post. Puţin timp mai târziu, actriţa s-a retras într-o cameră de oaspeţi pentru a se odihni, la sugestia lui Westwick, lăsându-l pe prietenul ei să „detensioneze situaţia”.

„Am plecat, aşadar, să mă întind puţin în camera de oaspeţi, unde am adormit, dar m-am trezit în momentul în care Ed se afla deasupra mea, în pat, şi a început să mă atingă în zonele intime. I-am spus să se oprească, dar şi-a folosit forţa. M-am luptat cu el cât de mult am putut, dar m-a apucat violent de faţă, spunându-mi că vrea să facă sex cu mine. Eram paralizată, îngrozită. Nu puteam vorbi, nu mai puteam să mă mişc. M-a ţintuit în pat şi m-a violat. A fost un coşmar, iar zilele următoare nu au fost mai fericite”, a povestit Kristina Cohen.

Ed Westwick a reacţionat în urma postării actriţei şi a negat că ar fi violat-o. Mai mult, a declarat că nici măcar nu o cunoaşte pe actriţă.

„Nu o cunosc pe această femeie. Nu am forţat niciodată nicio femeie, în niciun fel. Cu siguranţă nu am comis niciodată un viol”, a scris Ed.

Potrivit adevarul.ro, Kristina Cohen spune că recentele acuzaţii de hărţuire sexuală şi viol din lumea Hollywoodului au determinat-o să mărturisească şi ea experienţa îngrozitoare prin care a trecut şi speră să schimbe percepţia publică asupra bărbaţilor precum Ed Westwick.