Edan a împlinit 15 ani și este leit Victor Pițurcă! Antrenorul nu a vrut, iniţial, să-l recunoască FOTO

Edan Pițurcă, băiatul pe care fostul selecționer al României îl are cu Vica Blochina, a împlinit, recent, 15 ani, şi seamană ca două picături cu tatăl său!

03 oct. 2022, 12:05
Edan a împlinit 15 ani și este leit Victor Pițurcă! Antrenorul nu a vrut, iniţial, să-l recunoască FOTO
Edan a împlinit 15 ani și este leit Victor Pițurcă! Antrenorul nu a vrut, iniţial, să-l recunoască FOTO: colaj Ciao!

Edan a împlinit 15 ani și este leit Victor Pițurcă! Deşi inițial n-a vrut să-l recunoască, fostul selecţioner are acum o relaţie impecabilă cu fiul său. Mai mult, Edan s-a mutat acasă la Victor Piţurcă, spre disperarea mamei sale!

Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă: „Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac”

Vica Blochina a dezvăluit că Edan se înțelege foarte bine cu întreaga familie a lui Victor Pițurcă, mai ales cu fratele său vitreg, Alexandru. Recent, fosta balerină originară din Lituania a publicat o fotografie în care apare alături de fiul ei, din care se vede cât de mult seamănă acesta cu tatăl lui.

Vica Blochina, dezvăluiri incendiare din perioada în care era dansatoare la Melody: „Gigi Becali avea masă în spate”. Ion Iliescu, Adrian Năstase, Cataramă şi Tăriceanu erau clienţi fideli ai clubului!

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă!”, a spus acum ceva timp Vica Blochina.